Stergatoare picioare personalizate

Stergatoare picioare personalizate la comanda

Noi oferim carpete uşi şi covoraşe în opţiuni diferite de materiale, culori, dimensiuni şi stiluri în funcţie de cerinţele dumneavoastră. Tehnologia noastra lider a crescut de fapt capacitatea acestora de a îndeplini funcţiile sale pentru a preveni urmele de murdăre şi resturile în spaţiile interioare precum şi pentru a decora spaţiile dumneavoastră. Cu materiale de calitate de fabricaţie, cu capacitatea crescută de captare a carpetelor noastre relativ ieftine puteţi reduce cantitatea de murdărie care intră prin uşa dumneavoastră până la aproximativ 90%.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret stergatoare picioare personalizate aici!

Furnizor stergatoare picioare Stergatoare picoare personalizate Stergatoare picioare

Dacă sunteţi în căutarea de carpete cu logo pentru a advertize afacerea dumneavoastră, noi suntem, de asemenea, gata să colaborăm cu dumneavoastră la proiectarea a carpetelor voastre personalizate. Puteţi alege orice stil dorit, iar noi avem plăcerea de a vă da sugestii.

Nu vă grăbiţi şi parcurgeţi site-ul nostru. Fie că sunteţi în căutarea de carpete normale la uşa de acasă, de carpete comerciale , carpete cu logo sau covoraşe personalizate, sperăm că veţi aprecia angajamentul nostru de a oferi pur şi simplu cele mai bune carpete particularizate.

Stergatoare picioare personalizate cu logo

Aceste carpete imprimate de vinil sunt ideale pentru a promova un mesaj publicitar de produs. Utilizate fie pe podea sau pe zona platoului încorporând o calitate a imaginii fotografice uimitoare ei transmit cu adevărat mesajul.

Presuri persoalizate

 


Stergatoare picioare personalizate branduite

O carpetă personalizată de uz casnic din PVC permite proprietarilor de case să-i salute rudele vizitatoare şi străini înainte ca acestea să sune chiar soneria de la intrare sau ciocnească la uşă.

Stergatoare picioare la comanda


Stergatoare picioare personalizate imprimate

Carpete din cauciuc este un covoraş racletă durabil şi versatil, excelent pentru utilizarea în interior sau în afara oricărei intrări. Afişaţi un mesaj sau logo într-o aplicaţie industrială! Suprafeţa de rulare specială răzuie murdaria, gheaţa şi zăpada de pe de pantofi.

Stergatoare picioare branduite


Stergatoare picioare personalizate inscriptionate

Aceasta carpetă de intrare este realizat din fibră de nucă de cocos 100% naturală. Păstraţi podelele la sediul de afaceri sau cele de acasă curate cu carpete de uşă din nucă de cocos de înaltă performanţă.

Stergatoare picioare cu logo


Stergatoare picioare personalizate

Carpetele decorative sunt populare căci acestea fac pardoseala dvs. impresionantă, precum şi este gardă de la praf şi mai multe particule de murdărie. În aceste ani de creştere a preţurilor, cadourile esenţiale cum ar fi un covoraş de uşă decorativă este mult mai util pentru prietenilor decât un cadou de lux.

Stergatoare picioare publicitare


Stergatoare picioare personalizate de birou

Indiferent de vreme aveţi nevoie de o carpetă de uşă absorbant pentru a proteja biroul dumneavoastră de murdăria, noroiul şi umezeala din exterior.

Presuri promotionale


Carpete stergatoare picioare personalizate

Asiguraţi aspectul uşii dumneavoastră unic cu un covoraş de uşă personalizată care este încorporat cu un design deosebit. De asemenea, ele sunt cadouri perfecte corporative clientilor dvs. după ce veţi pune logo-ul companiei pe ea.

Stergatoare picioare imprimate


Stergatoare picioare personalizate împotriva alunecării

O carpetă de uşă anti-alunecare captează murdărie, ulei sau apă şi împiedică pe oameni să alunece. Este necesar mai ales atunci când oamenii au făcut un duş mare.

Stergatoare picioare inscriptionate

 

 

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de stergatoare picioare personalizate? Doriti sa comandati stergatoare picioare personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.