Trâmbițe metal publicitare

Trompete metaliceTrâmbițe metal publicitare la comanda

Comanda mai multe informatii trompete metalice promotionale aici!

Producem la comanda trambite metal publicitare pentru cluburi de cu logo sau imprimeu propriu.

Compania noastră este un producător direct și reprezentant exclusiv al producătorului de trâmbițe metal publicitare care importa produse in Romania. Această poziție ne permite să vă oferim cel mai bun preț pentru trâmbițele metal publicitare, datorită faptului că nu trebuie să furnizăm bunurile necesare de la revânzători, cum fac majoritatea firmelor care vând de pe piața noastră trompete metal publicitare.

Trâmbițe metal publicitare pentru a înveseli toate culorile, formele și dimensiunile

Oferim o varietate mare de trambite metal publicitare de la trompete mici pentru a înveseli fanii sportivi pana la vuvuzele uriașe, care sunt populare pentru toate vârstele. Datorită popularității sale răspândite, trompeta noastră de publicitate pentru fani este un articol publicitar excelent. Este posibil să plasați un logo sau un slogan publicitar pe trambite metal publicitar în funcție de dorințele dvs. și, astfel, să adaptați trompeta la cerințele dvs., ținând cont de grupul țintă pentru care vor fi destinate trompele publicitare. Oferim posibilitatea de a imprima trompeta cu imprimare monocromă și multicolor.

Trambite metal publicitare cu logo-ul clubului

Fanii adoră trâmbițele metal publicitare pentru sunetul lor de urlat, pe care îl pot face oricând, oriunde. Trompetele publicitare sunt excelente la evenimentele in masă, cum ar fi carnavalele sau diferite zile de sport, când sunt încurajați direct să facă zgomot și să crească atmosfera evenimentului.

Cu ajutorul trompetelor publicitare, evenimentele plictisitoare se transformă într-un carnaval brazilian. Datorită trambitelor metal publictare de înveselire, fanii își pot susține prietenii în diferite competiții individuale – de exemplu în sporturi individuale în cadrul evenimentelor organizate pentru Ziua Copilului. De asemenea, în competiții de echipă, unde este necesar să se susțină un număr mai mare de sportivi la o distanță mai mare, trompeta pentru înveselire este indispensabilă. Dacă există un logo sau un brand pe trâmbița metal publicitar, cu siguranță Va va ajuta sa faceti o reclamă bună și memorabilă.

Comanda mai multe informatii trompete metalice promotionale aici!

Trompete metalice corporateTrâmbițe metal publicitare pentru club fani sportivi

Adolescenții și fanii adulți ai sportului, în special cluburile de fotbal și hochei, sunt declarați un hobby în care se folosesc trâmbițele. Cu cât provoca un zgomot mai mare, cu atât mai bine. Fanii nu numai că își încurajează clubul preferat, suflându-și goarnele pe o trompetă de plastic, dar încearcă să-și intimideze adversarii preferați. Suflând trompeta, își arată numărul și superioritatea față de sprijinul adversarului.

Aceste trâmbițe metal publicitare care pot fi imprimate cu logo-ul clubului sau pot fi livrate și în culorile clubului. Ceea ce va spori și mai mult eficiența acestor majorete de club.

Producție trambite metal publicitare

Trompetele publicitare a cluburilor sunt fabricate din materiale plastic în aproape 100% din cazuri. Compania noastră garantează că materiile prime de bază pentru producerea majorelor clubului dvs. vor fi doar materiale de primă clasă. Fabrica noastră de producere a trompelor de publicitate are certificări CE și EN71 recunoscute la nivel internațional, care vă sunt o garanție pentru calitatea produselor noastre.

Producem trambite metal publicitare sub strictă supraveghere folosind o mașină specială pentru producerea de trambite publicitare. Avem o ofertă mare de forme noi de producție pentru trompete pentru cluburi și, în același timp, suntem capabili să asigurăm producerea sablonului exact în funcție de comanda și dorințele dvs. Dacă doriți o cantitate mare, puteți proiecta trambitele metal publicitare a clubului dvs. exact în funcție de ideea dvs. și o vom produce pentru dvs. în design și calitate excelentă.

Trompetele de club din plastic

Trompetele noastre de publicitate din plastic pot fi realizate din două-trei părți ale tubului principal, clopotul și supapele. Personalul nostru cu experiență folosește cea mai recentă tehnologie și este instruit pentru fiecare etapă a procesului de producție. Împreună, formează o echipă grozavă care produce piesele individuale pe mașini specializate și le poate asambla manual.

Dacă sunteți interesat să aveți trompele imprimate cu sigla clubului, nu este nimic mai ușor decât să ne spuneți! Vă vom oferi o previzualizare pre-producție pentru proiectarea dvs. de trompetă de publicitate pentru club, care va arăta cu siguranță.

Comanda mai multe informatii trompete metalice promotionale aici!

Control calitate trambite metal publicitare

Înainte de a ieși din fabrică trâmbițele metal publicitare, fiecare lot este testat pentru a asigura o calitate de primă clasă. Vrem să ne asigurăm că trambitele sau trompetele metal publicitare de club pe care le-am creat in special pentru tine sunt de cea mai bună calitate.

Pentru trompetele publicitare, testăm calitatea sunetului, claritatea tipăririi și multe alte aspecte. În acest fel, putem oferi clienților noștri cele mai bune trâmbițe metal publicitare de pe piață la un preț rezonabil, fără a fi nevoiți să vă îngrijorați de probleme.

Ambalare și transport de trambite metal publicitare

Trompetele și trâmbițele metal publicitare sunt de obicei livrate într-o stare dezasamblată, reducându-se astfel costurile de transport și cerințele de depozitare pentru depozitul clubului. Probabilitatea deteriorării în timpul transportului este, de asemenea, redusă semnificativ.

Insa exista posibilitatea ca fiecare trompetă publicitară sa fie ambalată separat într-o pungă de plastic. Fiecare 50 de bucăți sunt apoi așezate într-o cutie. Desigur, putem ambala și trompetele cluburilor de publicitate în conformitate cu cerințele dvs. specifice. Compania noastră este cunoscută pentru termenele de livrare acceptabile. Indiferent unde locuiți, putem livra la timp trompetele cu logo-ul clubului dvs.

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de trompete si vuvuzele personalizate? Doriti sa comandati trompete sau vuvzuele personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.