Vuvuzele promotionale

Vuvuzele promotionale, numite şi ‘lepatata’ sunt goarne aer lungi fabricate din plastic pe care se pot vedea de obicei la meciuri de fotbal peste tot în lume. Numele de goarne vuvuzela provine din limba zulu şi înseamnă „face gălăgie” deşi acest lucru este discutabil. Alţii spun că originea numelui provine din faptul că se scoate sunetul „vuvu” când se suflă, sau chiar provine din slangul orăşenesc asociat cu cuvântul „duş”.

Comanda trompete promotionale aici!

Aceste goarne sunt alese de suporterii fortbal don Africa de Sud. Aceste goarne vuvuzela sunt cu siguranţă o modalitate foarte bună pentru a demonstra sprijinul dumneavoastră pentru eroii tăi de pe teren.

Alegeţi dintre cele de mai jos şi vedeţi care dintre ele v-ar plăcea să fie inscriptionată cu nume brand sau logo, ca şi cadouri promotionale sau de corporaţie.

Vuvuzele promotionale personalizate

Trompete vuvuzele personalizateAceste goarne plastic vuvuzela au dobândit popularitate în jocurile de fotbal şi sunt foarte potrivite la evenimente mari de fotbal sau alte jocuri sportive. Disponibil cu inscriptionare cu oricâte culori.

Vuvuzele promotionale inscriptionate

Vuvuzele inscriptionateGoarnele vuvuzela inscriptionate Vă pot fi cele mai potrivite cadouri promotionale la evenimente mari de fotbal sau alte jocuri sportive. Bradul Dvs. va prinde cu uşurinţă atenţia fiecărui suporter fotbal.

Vuvuzele promotionale la comanda

Vuvuzele promotionaleAceste goarne vuvuzela promotionale pot fi cele mai reușite cadouri promotionale în timpul la evenimentelor mari de fotbal sau cu ocazia altor jocuri sportive. Brandul Dvs. va căpăta atenție la rândul fiecărui suporter fotbal.

Vuvuzele promotionale fotbal

Vuvuzele fotbalFoarte ușor putem lărgi varietatea de culori pentru aceste tipuri de goarne vuvuzela cu steag. Aceste goarne vuvuzela cu steag sunt emitenţi de mare gălăgie pentru încurajarea echipei preferate, și au o suprafață mare de inscripționare.

Vuvuzele promotionale goarne

Goarne promotionaleAceste megafoane plastic vuvuzela personalizate la domandă sunt cele mai perfecte jocuri cu provenienţă de acasă. Ia parte şi încurajează echipa, si arată brandul şi logo-ul prin culori strălucitoare.

 

 Informatii vuvuzele promotionale personalizate

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de trompete si vuvuzele personalizate? Doriti sa comandati trompete sau vuvzuele personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.