Ceaiuri cadou personalizate

Aceste ceaiuri cadou inflorite se pot livra în ambalaje cadou moderne, se pot împacheta individual şi fiecare ambalaj în parte poate fi personalizat cu numele de marcă, ceea ce este o idee excelentă pentru vacanţe şi cadouri selecţionate comerciale. Alegeţi dintre materialele de ambalaj de mai jos pentru ceaiurile Dvs. artizanale personalizate cu logo. Aveți posibilitatea de a alege cantitatea de ceaiuri inflorite împachetate într-o cutie cadou.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceaiuri inflorite artizanale aici!

Ceaiuri cadou personalizate

ceai cadou ambalatFolosind acest tip de ambalaj puteti avea ceaiuri cadou, împahcetate în folii vacum de aluminiu personalizate. Astfel se va păstra aroma originală şi proaspătă a acestor ceaiuri inflorite. În mod sigur aceste ceaiuri inflorite de marcă vor fi un mic cadou personalizat, perfect pentru orice persoană.

Ceaiuri cadou personalizate cu logo

ceai artizanal cadouCu ajutorul acestui tip de ambalaj ceaiurile artizanale cu logo vor fi împachetate în săculeţ cadou transparent cu vacum. Cu ajutorul designului transparent, aceste ceaiuri cadou artizanale sunt o modalitate usoară de a se tranforma intr-o idee drăguţă de cadou.

Ceaiuri personalizate in saculet

ceai personalizat saculetAcest ambalaj de ceaiuri artizanale personalizate este non-vacuum, este un săculeţ colorat. Astfel ambalate, aceste ceaiuri artizanale personalizate vor deveni o idee comercială excepţională.

Set cadou ceaiuri personalizate

set cadou ceainicIubitorii de ceaiuri ştiu că ceaiurile pot asigura unele dintre cele mai îndrăgite şi simple plăceri în viaţă! Aceste ceaiuri inflorite sunt idei potrivite pentru iubitorii de ceaiuri. V-am pregătit câteva seturi cadou din care să alegeţi. Aceste seturi oferă frumuseţe şi aromă de care oamenii se vor bucura împreună cu prieteni şi familie. Acest set cadou ceaiuri artizanale minunat în mod sigur va fermeca prietenii şi vă va aduce mulţi admiratori! Gâdâlaţi papilele gustative şi săturaţi cerul gurii cu acest set cadou ceaiuri artizanale excepţionale! Acest set cadou ceaiuri inflorite conţine 10 bucăți de ceaiuri inflorite de același fel și un ceainic de sticlă. Ceainicul transparent fabricat din sticlă întărită vă permite să vedeți când este gata ceaiul. Comanda minimă este de 300 seturi cadou.

Ceaiuri in cutie-cadou personalizate

cutie ceai cadouAcest set cadou ceaiuri artizanale este compus din 9 bucăţi de ceaiuri inflorite diferite şi o cutie de cadou din lemn. Cutia dreptunghiulară de cadou se poate personaliza cu marca sau logo-ul Dvs. prin gravare cu laser sau imprimare, fiind astfel creat propriul set cadou ceaiuri artizanale. Comanda minimă este de 300 seturi cadou.

 

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceaiuri inflorite artizanale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de ceaiuri inflorite artizanale personalizate? Doriti sa comandati ceaiuri inflorite artizanale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.