Producator ceaiuri artizanale

Inovat din conceptul naturii, sănătăţii şi simplicităţii, noi suntem furnizor lider en-gros ceaiuri artizanale care ne-am stabilit de ani de zile în munca cu ceai artizanal chinezesc modern, fabrică integrată cu producţie şi dezvoltare. Ţinta noastră este de a asigura prospeţime cu ajutorul acestui ceai artizanal chinezesc de înaltă calitate pentru un stil de viaţă mai sănătos şi un gust minumat de ceai.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceaiuri inflorite artizanale aici!

Avem o fabrică cu suprafaţă totală de aproximativ 8000 de metri pătraţi şi zonă de plantare de 40 de hectare, astfel putem oferi ceai verde, ceai negru, ceai alb, ceai de iasomie, şi ceai artizanal chinezesc cu cantitate anuală de vânzări de mii de tone. Tradiţia bazată pe ceai artizanal inflorit chinezesc a fost inovat şi bine recunoscut pentru aspectul frumos, parfum şi gust. Ca furnizor profesional en-gros de ceai artizanal ne angajăm să revigorăm industria de ceai tradiţional, prin crearea de marcă de calitate şi pentru a îndeplini cerinţele pieţei.

Puteţi fi siguri că primiţi numai cele mai bune produse de ceai artizanal chinezesc. Selecţionăm foarte atent combinaţiile de flori şi alte plante, care apoi se vor îmbina folosind o tradiţie onorată în timp cu scopul de a crea un spectacol unic de regenerare, la fel ca și primăvara când florile se reînvie în timpul procesului de încalzire.

Producator ceaiuri artizanale

După principiul de „Calitate şi onestitate”, oferim un sincer bun venit vânzătorilor de ceaiuri artizanale să lucreze cu noi, să dezvoltăm împreună un nou domeniu în industria ceaiului.

Noi nu culegem în zilele ploioase şi nici în zilele noroase. Culegem ceai doar în zilele cu cerul curat. Pentru a face un ceai de calitate tot ceea ce este de facut este culegerea, aburirea, zdrobirea, tăierea la formă, uscarea, tăierea şi sigilarea. De la cules până la sigilare sunt şapte paşi, şi sunt opt categorii de forme de la frunză care arată ca cizma de mongol până la cele care arată ca o floare de lotus ucisă de ger.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceaiuri inflorite artizanale aici!

Producator ceaiuri artizanale la comanda

Artizanii nostri au conceput ceaiuri artizanale pentru a arăta forme fantastice şi experienţe vizuale folosind o varietate de flori, de la a trandafir la lavandă. Frunzele de ceai sunt sunt recoltate în zori și sunt combinate cu boboci de flori înainte de a fi uscate și tăiate la formă.

Degustătorii profesionali de ceai artizanal chinezesc verifică fiecare lot de ceai înainte de a fi introduse în punga de ambalare. Degustarea de ceai este o artă la fel ca degustarea vinului. Degustătorii pârâie ceaiul pe partea din spate a gâtului, pulverizează ceaiul, astfel încât să simtă deodată gustul şi mirosul. În acelaşi timp degustătorii exeminează frunzele de ceai artizanal chinezesc în funcţie de curăţenie, puritate şi prospeţime.

Totodată ceaiul trebuie să fie în concordanţă cu standardele noastre. Fiecare ceai este amestecat pentru a avea un gust şi aspect deosebit. Prin urmare, reţetele noastre pentru ceai artizanal chinezesc urmează cu stricteţe consistenţa. De asemenea, consistenţa este menţinută prin sistem de control computerizat care reglează viteza maşinii de producţie la fel şi procesul de încălzire.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceaiuri inflorite artizanale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de ceaiuri inflorite artizanale personalizate? Doriti sa comandati ceaiuri inflorite artizanale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.