Zmee personalizate pentru promoţii

Această gamă de zmee personalizate imprimate  la comanda inlude zmeu sub formă de diamant, zmeu sub formă delta/triunghi, zmeu mini, zmeu 3D uşor, zmeu puternic cu parafoil, zmeu sport cascador, zmeu pasăra şi multe altele. Toate acestea pot fi de culori, dimensiuni şi modele diferite.

Mai multe informatii si comanda zmee promotionale aici!

Acum Vă rugăm parcurgeţi lista de mai jos care conţin informaţii detailate despre produsele care Vă ineresează, apoi pur şi simplu contactaţi-ne, trimiteţi poza despre modelul dorit, iar noi Vă realizăm zmee personalizate cu logo în aşa fel, încât necesităţile Dvs. vor fi împlinite 100% sau mai mult. Începeţi acum şi Vă aşteaptă foarte multe opţiuni!

zmeu la comandaZmee personalizate diamant

Zmeul diamant are o suprafaţă mare de imprimare, este uşor de asamblat, şi este cel mai bine vândut din gama noastră de zmei.

zmeu personalizatZmee personalizate delta/triunghi

Acest model de zmeu personalizat sub formă de deltă, triunghi, este proiectat pentru a zbura. Ideal pentru acele zile leneşe pe plajă sau în park.

zmei promotionali miciZmee personalizate imprimate

Acest zmeu este un cadou fantastic, care încape într-un buzunar cu fermoar de un diametru de doar 7cm! Este foarte uşor de asamblat, iar distracţia este maximumă!

zmeu cu logoZmee personalizate brandutie

Acest zmeu puternic este proiectat pentru a oferi o tracţiune significantă celui care o înalţă. Acet zmeu puternic cu un spaţiu de imprimare extrem de vizibilă este perfectă pentru a purta logo-ul Dvs. în aer!

Zmei personalizati publicitariZmee personalizate publicitare

Cascadorie zmeu este un sport popular de performanţă, care predestinează o provocare începătorilor. Ymeul este uşor de asamblat şi zboară cu ușurință, în plus este receptiv şi oferă o performanţă completă.

zmeu costumizatZmee personalizate diverse forme personalizate

Zmeu personalizat sub formă de pasăre imprimat cu logo-ul companiei Dvs. Acesta va înălţa afacerea Dvs. la noi înălţimi!

zmei promotionali 3dZmee personalizate 3D la comanda

Acest zmeu tridimensional este foarte flexibil, care îşi schmbă forma în funcţie de puterea vântului.

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de zmee promotionale personalizate? Doriti sa comandati zmee personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.