Boluri portabile pentru animale de companie personalizate

Boluri portabile pentru animale de companie personalizateBoluri portabile pentru animale de companie personalizate promotioanale

Iubitorii de caini vor merge din cand in cand impreuna cu animalul favorit la plimbare sau in vizita. Aceste boluri portabile pentru animale de companie vor fi niste produse utile pentru a oferi hrana sau apa pentru patrupedul indragit pe drum sau in alte locuri. Deci, necesitatea exista, intrebarea este daca Dvs. profitati sau nu de aceasta ocazie, oferind clientilor Dvs. boluri portabile pentru animale de companie personalizate materiale promotionale pe langa alte produse de mai mare valoare.

 

Boluri portabile pentru animale de companie personalizate

  • se pot agata pe brelocuri
  • sunt micute si nu reprezinta o problema purtarea lor oriunde
  • exista intr-o mare varietate de culori atragatoare
  • pot fi personalizate cu logo-ul Dvs. 
  • iubitorii animalelor vor fi recunoscatori pentru acest mic cadou, si vor intoarce la compania Dvs. cand au nevoie de alte produse

Boluri portabile pentru animale de companie personalizate la comanda

Comanda minima boluri portabile pentru animale de companie personalizate: 10000 bucati.

Termen de livrare boluri portabile pentru animale de companie personalizate promotionale: aproximativ 33 de zile lucratoare de la comanda ferma.

Pentru oferta de pret boluri portabile pentru animale de companie personalizate cu logo-ul Dvs, Va rugam sa ne contactati cu toate detaliile produsului solicitat!

Boluri portabile pentru animale de companie personalizate la cele mai bune preturi aici!

Comanda boluri portabile pentru animale de companie personalizate aici!