Ceai blooming artizanal

ceaiuri artizanale infloriteProdusele „ceaiuri inflorite” sunt ceaiuri care sunt împachetate în mingi bine înfășurate care se desfac atunci când ceaiul este pus în apă fierbinte, dezvăluind o floare sau scene fanteziste create din frunzele de ceai aranjate frunze. Aceste ceaiuri inflorite sunt disponibile în mai multe forme: rotunde, ciuperci sau alungite. Cele mai multe ceaiuri inflorite sunt făcute din ceai negru, verde sau alb. Florile pentru ceaiuri sunt disponibile într-o gamă foarte variată, de exemplu bujor, crin, hibiscus, galbenele, crizanteme şi trandafir. Atât florile cât și ceaiul sunt sănătoare și gustoase.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceaiuri inflorite artizanale aici!

Vanzare ceaiuri blooming artizanale

ceaiuri chinezestiFabricarea de ceaiuri inflorite este o tradiţie veche care combină beneficiile de aspect a ceaiurilor pe bază de plante cu atracţia adăugată vizuală de a vedea flori uscate care se învie în momentul în care sunt puse în apă fierbinte. Iasomia este una dintre plantele cel mai des folosite pentru ceaiuri inflorite, iar bobocii de flori mici, crează un ecran interesant vizual când se eliberarează esenţa de parfum şi homeopatică. Arta producției de ceaiuri inflorite este un proces de meștesug mult respectat care care a fost transmis prin multe generaţii de artizani din China.

Desi ceaiul este o lucrare de artă veche, producția de ceaiuri inflorite a fost dezvoltat recent. Acesta a fost creată în China, în anii 1980. Iar popularitatea acestor ceaiuri inflorite chinezești a crescut în ultimul deceniu în Statele Unite, Canada, Europa şi Asia. Din ce în ce mai mulți băutori de ceai sunt atrași de alternativele interesante feerice oferite de ceaiuri inflorite. Acestea au fost iniţial cunoscute sub numele de ceaiuri paradă (ceaiuri inflorite, ceaiuri artizanale, ceaiuri artistice, ceaiuri speciale chinezeşti), deoarece ceaiul are un unic scop decorativ.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceaiuri inflorite artizanale aici!

Ceaiuri blooming chinezesti

ceaiuri infloriteBeneficiile consumului de ceaiuri artizanale inflorite
Consumul de ceaiuri inflorite este o modalitate simplă de a trăi o viață un pic mai sănătoasă. În combinație cu o dietă bună și exerciţiu fizic, vă veţi simţi în curând mult mai sănătos şi mai puternic. Consumul acestor ceaiuri inflorite poate contribui la acest proces, ajutându-vă să rămâneţi la dieta dvs., şi oferind un impuls mic îmbunătăţirea sistemului imunitar. Consumul de ceaiuri inflorite este conceput pentru a contribui la consolidarea împotriva răcelilor şi gripei. Există chiar şi nişte dovezi privind reducerea ratei de cancer în rândul băutorilor de ceai. Prin urmare, consumul ceaiului ca un supliment poate aduce beneficii de sănătate în restul vieţii.
Câteva beneficii ale ceaiurilor artizanale :
*Poate ajuta la stimularea sistemului imunitar.
*Include polifenoli care pot ajuta la prevenirea creşterii anumitor tipuri de cancer.
*Calmeaza stomacul si sistemul digestiv.
*Regleaza cantitatea de glucoză din sânge.
*Colesterol mai mic.
*Conţine 5-10% din cofeina intr-o ceasca de cafea.
*Cantitate extrem de mare de antioxidanti.
*Poate reduce liniile fine si ridurile.
*Excelent pentru piele şi ten.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret ceaiuri inflorite artizanale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de ceaiuri inflorite artizanale personalizate? Doriti sa comandati ceaiuri inflorite artizanale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.