Bandaje personalizate

Ajutoare en gros and bandajeAceste bandaje adezive sau pansamente adezive personalizate, servesc aceaşi funcţie de vindecare a rănilor care formează şi protejează acele cruste pe răni. Bandajul adeziv este plasat pe rană, protejând zona rănică de contaminare şi infecţii bacteriale, permiţând totuşi circulaţia aerului în zona rănii, şi fără să se lipească de rană.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret bandaje promotionale personalizate aici!

Studiile au demonstrat că rănile acoperite cu coaje groase de multe ori s-au deschis, crustele s-au uscat şi au devenit crăcate şi fragile. Prin aplicarea de bandaje prim ajutor acestea pot preveni formarea crustelor pe rană. Folosirea de pansamente asigură avantajul adăugat de a se vindeca mai rapid, și cu mai puține cicatrice decât răni pe care se formează plăgi.

30 plasturi in cutie carton plasturi personalizate cu logo plasturi in cutii plastic personalizate plasturi corporative

Bandaje personalizate

In poza de mai jos puteţi vedea mai multe modele de bandaje adezive şi pansamente adezive, care se potrivesc pe răni de pe diferite părţi ale corpului, cum ar fi pe cot, degete, nas, şi aşa mai departe. Şi se poate observa că unele dintre aceste pansamente de vindecare adezive sunt imprimate cu imagini foarte frumoase atât pe bandaje cât şi pe cutie.

Pansamente promotionale  Bandaje personalizate  Bandaje adezive cu logo

Bandaje si pansamente personalizate

plasturi promotionale plasturi in cutie personalizata plasturi branduite la comanda plasturi personalizate promotionale

Da, ca şi furnizor profesional de bandaje şi pansamente, furnizăm toate tipurile de pansamente pentru prim ajutor ăn forme, culori şi ambalaje diferite. Putem imprima pe suprafaţa pansamentului sau bandajului logo, brand, slogan, adresa website şi orice imagine prin care Dvs. puteţi promova utilizatorii masivi de pansamente. Iată câteva mostre dintre produsele noastre.

Doriţi să vedeţi mai multe pansamente personalizate?
Doriţi să imprimaţi personalizat pansamente şi bandaje pentru promovarea afacerii Dvs?
Accesaţi pagina de produse pansamente sau contactaţi-ne.

Pansament logo personalizat   Bandaje cu marca

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret bandaje promotionale personalizate aici!

simulare grafica ambalaj plasturi plasturi in cutii carton personalizate

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de bandaje promotionale personalizate? Doriti sa comandati bandaje promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.