Brelocuri plutitoare personalizate

Belocuri plutitoareBrelocuri plutitoare personalizate EVA

Materialul EVA este un material din ce în ce mai popular, deoarece este foarte flexibil, menţine proprietăţile chiar şi sub -50℃, seamană cu un burete sau spumă, este uşor, are proprietăţi chimice durabile, şi nu este toxic. Se poate colora uşor şi frumos, şi se poate forma uşor la diverse forme speciale.

Comanda brelocuri plutioare personalizate aici!

Brelocuri plutitoare personalizate promotionale

În momentul în care trebuie sa ne decidem asupra alegerii materialelor promoţionale pe care vom folosi la următorul eveniment publicitar, este evident că vom vorbi despre acest produs interesant. Aceste brelocuri plutitoare personalizate sunt materiale promotionale excelente, deoarece sunt frumoase, colorate şi se pot forma uşor la design unic al clientului. Între proprietăţile cele mai interesante se enumără faptul că ele plutesc uşor pe suprafaţa apei, iar clienţii Dvs. vor fi încântaţi că nu vor mai pierde cheile în bazine sau lacuri timp ce fac baie la ştrand. Totodată mesajul Dvs. publicitar va lucra pentru Dvs. împreună cu aceste brelocuri plutitoare personalizate, timp ce clienţii Dvs. se relaxează! Comandaţi acum brelocuri plutitoare personalizate, profitaţi de faptul că logo-ul, marca sau mesajul Dvs. va pluti pe apă la vedere tuturor celor din jur. Brelocurile plutitoare personalizate sunt produse speciale de neuitat!

Brelocuri plutitoare personalizateAceste brelocuri plutitoare personalizate sunt materiale promotionale excelente, care puteţi da atât clienţilor cât şi colegilor. Pe lângă faptul că sunt extrem de atrăgătoare, brelocurile plutitoare personalizate sunt produse promotionale utile, în special pentru firmele care au ceva legătură cu apa: vestiarele ştrandurilor, pentru cei care închiriază biciclete bărci cu pedală şi bărci cu motor, hoteluri pe malul apelor, sau orice alte afaceri ce au legătură cu apa.

Aceste brelocuri plutitoare personalizate din spumă eva se pot realiza în orice formă specială, orice design special, în orice culoare Pantone şi se pot personaliza cu orice logo. Cu ajutorul acestor brelocuril plutitoare personalizate veţi avea avantaj faţă de concurenţă, deoarece potenţialii clienţi în mod sigur Vă vor aminti de Dvs.

Brelocuri plutitoare la comandaBrelocuri plutitoare personalizate serigrafiate

Brelocurile plutitoare personalizate comandate de către Dvs. se pot tăia la orice formă specială dorită, şi se pot imprima serigrafic cu 1 sau mai multe culori. Preţurile afişate sunt informative, calculate pentru imprimare serigrafică de 1 singură culoare. Dacă doriţi mai multe culori, preţul va creşte. Se poate realiza orice culoare Pantone.

Brelocuri plutitoare personalizate cu design propriu

Aceste brelocuri plutitoare personalizate sunt trendul nou în materie de produse publicitare, pentru că în afară de faptul că se pot realiza imprimări serigrafice, produsele Dvs. publicitare vor avea şi un design special. Materialul EVA este flexibil şi se poate forma uşor. Dacă aveţi o mascotă a firmei, doar trimiteţi prin e-mail, şi peste câteva săptămâni le veţi regăsi pe biroul Dvs. sub formă de brelocuri plutitoare personalizate!

Comanda brelocuri plutioare personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de belocuri plutitoare promotionale personalizate? Doriti sa comandati brelocuri plutitoare promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.