Snururi textile personalizateCe sunt snururi textile personalizate – lanyards?

Snururi textile personalizate sunt niste frânghii sau cordoane purtate în gât sau în jurul carpului pentru a transporta ceva. De obicei snururi textile personalizate sunt utilizate în cazul în care există un risk de a pierde un obiect sau pentru a fi sigur să fie vizibil tot timpul. La nave acesta poate referi la o bucată de tachelaj utilizată pentru a fixa obiecte.

Comanda snururi textile personalizate aici!

La ce se folosesc snururi textile personalizate

Snururile textile personalizate fabricate din țesătură împletită cu un clip atașat la capăt sunt folosite în comerț cu amănuntul și situații de afaceri pentru a purta insigne cu nume sau carduri de identificare. Prin aranjamentul tipical se atașează la curea o pungă de plastic cu cel puţin o parte transparentă în care este așesat insigna cu numele persoanei în partea vizibilă, iar ocazional obiecte mici cum sunt cărţile de vizită, pixuri sau instrumente sunt ascunse după insignă pentru a fi landemână. Unele lanyard-uri se pot folosi ca breloc, în cazurile particulare când o cheie se poate pierde foarte uşor din cauza lipsei de depozitare, ca săli de sport, piscine publice sau dușiri comune.

Comanda snururi textile personalizate aici!

Snururi textile personalizate inscriptionate

De asemnea snururile sunt des folosite la obiecte electronice mici: camere de filmat, MP3 playere și USB flash drive-uri pentru a preveni pierderea lor sau or dropping. Obiectele electronice sunt proiectate în așa fel ca să se poată agăța de ele șnururi, de obicei au o gaură mică într-un colț sau la margine obiectului sau ancorate la cadrul dispozitivului; cureaua coresponzătoare în general are o buclă de fir la capăt care se ataşează de gaură cu o simplă gaură, de obicei cu o simplă tragere. Unele căști includ signalul audio în șnur, cea ce înseamnă că dublează consolidarea cordonului căştilor. Lanyard-urile sunt des utilizate pentru a păstra cheile pe ele.

În plus, aceste snururi textile sunt des utilizate pentru a afişa insigne, tichete sau carduri ID pentru identificare unde securitatea este obligatorie. Sunt folosite de multe locuri publice ca spitale, închisori şi unele şcoli, precum şi adunări publice, cum ar fi concerte pop, convenţii şi târguri, precum şi multe întreprinderi comerciale.

Snururi textile personalizate promotionale

Lanyard-urile simple sunt fabricate din ţesături împletite cu un clip ataşat la capăt şi folosite frecvent în afaceri cu amănuntul sau situaţii de afaceri unde trebuiesc afişate numele persoanelor prezente. Aranjamentul tipical este o pungă de plastic cu cel puţin o parte tranparentă agăţat în care este băgat insigna cu faţa spre public şi ocazional obiecte mici ca şi cărţi de vizită, pixuri, sau alte unelte care trebuiesc accesate uşor. Astfel şnururile sunt folosite şi ca breloc, în situaţii particulare când nu este posibilă purtarea cheilor în altă parte, de exemplu în săli de sport, piscine publice sau duşuri comunale.

Comanda snururi textile personalizate aici!

Snururi textile personalizate cu logo

Snururile personalizate inscriptionate au sunt în creştere de popularitate şi nu mai sunt doar o bucată de ţesătură care atarna un ecuson cu numele cuiva în jurul gâtului. În ziua de azi snururile textile personalizate inscriptionate sunt mult mai multe decât produse de identificare. Ele sunt folosite pentru a construi mărci şi a consolida mesaje de marketing. Din cauza costului cosrului redus şi a practicităţii, snururile textile decorative sunt folosite ca şi cadorui promotionale sau ca amintiri sponsorizate.

Snururile personalizate sunt uneltele prin care dobândiţi personalitate unică şi identitate. Grafica Dvs. sau mesajul text, la alegerea Dvs., se pot serigrafia cu vopsele sublimate sau ţesute în culoare şnurului. Aveţi posibilitatea de a proiecta propria Dvs. lanyard imprimat sau ţesut pentru a fracţiune din preţul cel mic!

Comanda snururi textile personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de snururi textile lanyard promotionale personalizate? Doriti sa comandati snururi textile lanyard promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.