Şireturi personalizate

Şireturi personalizate promoţionale cu logo

Aceste şireturi personalizate se confecţionează la comandă specială, şi sunt nişte reclame mobile cu preţuri destul de reduse, cu ajutorul cărora Dvs. aveţi posibilitatea de a face publicitate mărcii sau firmei. Suprafaţa acestor şireturi personalizate se pot imprima logo firmă, denumire produs, sau orice mesaj publicitar scurt.

Comanda snururi promotionale aici!

Alegeţi din gama largă de şireturi personalizate promoţionale colorate în orice culoare a Pantone ® – culorile pot fi alese atât pentru şireturi cât şi pentru inscripţionare. Cu ajutorul acestor sireturi personalizate puteţi conştientiza în publicul Dvs. ţintă afacerea Dvs., cu scopul ca data viitoare când vor avea nevoie de produsele sau serviciile Dvs.să se amintească în primul rând cu ce se ocupă firma Dvs. Aceste materiale promotionale mici au potenţial mare pentru afacerea Dvs. cu ocazia evenimentelor sportive sau orice alte evenimente cu public mare.

Şireturi personalizate  Sireturi inscriptionate

Sireturi cu logo  Sireturi promotionale

Şireturi personalizate la comandă specială

Alegeţi din gama sireturilor personalizate cel care Vă place mai mult, şi Vă ajută mai mult în atingerea publicului ţintă. Pozele afişate sunt prezentate cu scop de referinţă. Pentru ofertă de preţ contactaţi-ne prin e-mail la info@snurur-textile.ro.

Comanda snururi promotionale aici!

Sireturi personalizate cu logo firmă

  • comandă minimă: 200 bucăţi/model/culoare
  • dimensiuni disponibile: lăţime între 0,5 – 2cm; lungime 60, 75 , 90, 120, 150 cm, sau dimensiuni la cerere
  • materialul sirerului: poliester
  • materialul finisajului: PVC, PVC imprimat, metalic, metal gravat
  • imprimare: serigrafie, imprimare full color – sublimare, ţesătură
  • culori: orice culoare Pantone ®
  • termen de livrare 30 de zile de la data comenzii ferme, confirmarea simularii grafice finale şi primirea avansului de 50%
  • ambalaj: conform înţelegerii
  • Preţurile afişate sunt preţuri de referinţă, ne rezervâm dreptul de a modifica preţurile, pentru orice comandă solicitaţi ofertă de pret personalizată.

Şireturi publicitare personalizate cu mesaj propriu

Doriţi să stimulaţi afacerea sau marca cu materiale promoţionale originale, crative, unice, inovatoare? Dacă da, sireturile personalizate publicitare sunt alegerea perfectă pentru reclama Dvs.! Şireturile personalizate cu mesaj propriu sunt cele mai eficiente materiale publicitare potrivite pentru reclama Dvs. Aceste şireturi personalizate se realizează la comandă specilă conform imaginaţiei Dvs. pe baza graficii trimise de către Dvs. personalizate cu culorile, dimensiunile şi schiţele trimise de către Dvs. Sireturile personalizate cresc gradul de conştientizare a mărcii Dvs. ajută la promovarea unui nou produs, sunt cadouri promotionale creative, şi se pot folosi ca orice fel de materiale promotionale în general.

Comanda snururi promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de snururi textile lanyard promotionale personalizate? Doriti sa comandati snururi textile lanyard promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.