Termometre personalizate la comanda

Termometre personalizate promotionale de exterior si interior

Termometre promotionaleAceste termometre personalizate promotionale de exterior sunt făcute la comandă. Termometre personalizate promotionale sunt materiale promotionale personalizate originale, care oferă o suprafată relativ mare pentru publicitatea Dvs. Se pot realiza din diferite materiale și sunt produse ușoare. Termometre personalizate realizate la comanda sunt obiecte promotionale utile cu ajutorul carora puteți face publicitate afacerii dvs. prin imprimare logo propriu, și veți vedea cat de repede va crește gradul de conștientizare de brandului Dvs. Termometre personalizate promotionale sunt făcute la comandă pentru utilizarea în exterior și interior.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret termometre personalizate aici!

Termometre personalizate cu logo propriu

In randurile de mai sunt descrise niste posibilitati de termometre personalizate publicitare, care Va pot inspira la urmatorul eveniment publicitar sa comandati termometre personalizate ca si materiale promotionale.

Termometre personalizate publicitare

Termometre branduiteTermometre personalizate publicitare de exterior sunt produse usoare, la prețuri accesibile, cu spațiu mare pentru branding. Aceste termometre personalizate publicitare sunt echipate cu ventuză pentru a se putea monta ușor pe o fereastră.

Termometre personalizate din plastic la comanda

Termometre imprimateTermometre personalizate din plastic la comanda sunt alegerea potrivita daca doriti personalizare in policromie. Aceasta modalitate de imprimare oferă o gamă de opțiuni de imprimare, chiar si poze colorate. Termometre personalizate din plastic la comanda sunt potrivite atat pentru utilizarea în interior și în exterior, și vor fi excelente in promovarea companiei si branduluir Dvs.

Termometre personalizate din aluminiu la comanda

Termometre cu logoTermometre personalizate din aluminiu la comanda se pot folosi pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Termometre personalizate din aluminiu la comanda se imprima la cerere, conform specificatiilor.

Termometre personalizate din lemn la comanda

Termometre la comandaAceste termometre personalizate din lemn la comanda arata foarte bine si se pot personaliza prin imprimare serigrafica sau gravura laser. Aceste proceduri de personalizare Va ajuta sa aveti materiale promotionale personalizate autentice pentru promovarea afacerii sau brandului dvs.

  • Comanda minima: 100 bucati/model
  • Material: stejar, artar
  • Gretutate: 180 gr
  • Dimensiune: 9 cm x 29 cm x 0,9 cm
  • Personalizare prin imprimare serigrafica sau gravare cu laser
  •  Pret: oferta de pret termometre personalizate aici!

Termometre personalizate din metal la comanda

Termometre publicitareTermometre personalizate din metal la comanda sunt obiecte promotionale originale pe care le puteți oferi clienților și partenerilor de afaceri. Termometre personalizate se imprima cu logo, brand, nume de marca, orice imagine, slogan sau mesaj publicitar, cu scopul de a promova firma Dvs.

 

Termometre personalizate materiale promotionale

Pentru fabricarea acestor termometre personalizate publicitare sunt utilizate cel mai frecvent urmatoarele materiale: plastic, lemn, sau metal. Termometrele personalizate promotionale se produc la comanda speciale, iar motivul cel mai frecvent este ca ele sunt usoare, este usor imprimarea pe ele, se poate alege din diverse forme personalizate, și sunt necompetitive in domeniu. Termometrele din lemn și metal sunt produse mai luxoase, putin mai costisitoare. Aceste termometre personalizate branduite cu logo propriu pot avea diferite tipuri de fixare – suruburi, ventuze, suporturi reglabile, carton dublu și pot fi plasate pe suprafete plane verticale. La comanda acestor termometre personalizate Dvs. aveti posibiliatea de a alege unitățile de masura in grade Celsius, Fahrenheit, sau o combinație a celor două unități. Lichidul din scara poate fi roșu, albastru sau verde.

Termometre personalizate imprimate cu brand

Termometrele personalizate publicitare pot fi personalizate conform specificatiilor Dvs. cu sigla, marca, slogan sau orice alt mesaj publicitar. Termometrele publicitare se pot personaliza prin diverse metode obisnuite: tipar digital color, serigrafie, gravare laser. Imprimarea pe termometre personalizate se realizeaza cu cerneluri rezistente la radiațiile UV, prin urmare, veti avea reaclama pe termometre personalizate imprimate cu culori permanente pentru o lungă perioadă de timp.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret termometre personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de termometre personalizate? Doriti sa comandati termometre personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.