Clepsidre personalizate

Clepsidre personalizateClepsidre personalizate la comanda

Clepsidra este un instrument non-mecanic care se folosește la măsurarea timpului. O clepsidră de obicei măsoară trecerea unei ore, dar clepsidrele individuale pot măsura diferite intervale de timp. Câteva clepsidre măsoară doar câteva secunde, altele minute, şi unele pot măsura chiar zile întregi. Cu toate acestea clepsidrele în zilele de azi au devenit într-adevăr o idee reuşită de cadou promotional pentru expoziţii. Producem aceste tipuri de clepsidre promotionale pentru clienţi din întreaga lume asigurând calitate excepţională şi preţuri competitive pentur a stimula cunoaşterea numelui de marcă.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret clepsidre personalizate aici!

Video prezentare celpsidre personalizate

Clepsidre personalizate cadouri promotionale

Clepsidre promotionale personalizateClepsidra a apărut prima dată în Europa în secolul al optulea, şi probabil au fost făcute de Luitprand, un călugăr de la catedrala din Chartres, Franţa. Până la începutul secolul al paisprezecelea, clepsidra a fost folosit frecvent în Italia. Se pare că a fost utilizat pe scară largă în întreaga Europa de Vest de la acea vreme până în 1500. Înainte de apariţia ceasurilor mecanice, clepsidra era frecvent utilizată printre altele în scopuri nautice, de gătit şi la calendarul de servicii bisericii. Deoarece fiecare clepsidră marchează doar o perioadă de timp, ne putem imagina că strămoşii noştri trebuie să fi avut o colectie mare de clepsidre. O clepsidra remarcabilă este cel care a atins celebritatea prin cartea clasică şi filmul Vrăjitorul din Oz. Scenariul în care clepsidra curge langă capul lui Dorothy, timp ce ea speră de salvare, a făcut clepsidra familiară pentru multe generații.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret clepsidre personalizate aici!

Clepsidre personalizate promotionale

Clepsidra constă din două baloane de sticlă plasate una peste celălalt care sunt conectate printr-un tub subțire. Una dintre baloane este de obicei umplută cu nisip moale care curge peste tubul subțire în celălalt balon la o rată fixată. Odată ce nisipul curge în balonul de jos, dispozitivul va trebui întors și măsurătoarea începe din nou.

Clepsidre la comandaMaterii prime clepsidre personalizate

Aceste clepsidre adesea sunt alcătuite din sticlă, dar pot fi confecționate și din plastic. Cadrul sau carcasa folosită pentru clepsidre pot fi din lemn, sticlă, metal sau plastic. Numărul de diferite modele de cadre sau carcase pentru clepsidre este de nenumărat, se poate închipui toată gama de la cea simplă până la cea ornamentală. Materiile prime pot fi deseori artizanale sau sculptate pentru a se potrivi cu stiluri, decor, design sau teme unice. Bambusul, răşina, şi diferitele materiale cum ar fi alama, bronzul şi staniul sunt de asemenea materiale foarte binevenite pentru cadre de lepsidre.

Nisipul este cel mai complex component din materialele folosite pentru clepsidre. Nu toate tipurile de nisip se pot folosi, deoarece granulele pot fi prea unghiulare şi poate nu curg în mod corespunzător prin gâtul clepsidrei. În plus, nisipul din clepsidre poate avea diferite culori, astfel aveţi posibilitatea de a alege nisipul folosit pentru clepsidre în aşa fel ca să se potrivească cu decorul camerei sau alte preferinţe de culori.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret clepsidre personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de clepsidre personalizate? Doriti sa comandati clepsidre personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.