Clipsuri retractabile promotionale

Producator clipsuri retractabile  Port insigne retractabile promotionale  Retractabile promotionale la comanda

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Aceste clipsuri retractabile, altfel numite agatatoare insigne retractabile, sunt obiecte mici care se atașează vetimentației pentru a păstra în siguranță și la îndemână tot timpul. Spatele acestor clipsuri retractabile se atașează și se ia jos ușor de pe haine. Obiectele se atașează de clipsuri retractabile prin snur sau clips.

Retractabile promotionale la comanda

Aceste clipsuri retractabile promotionale sunt ideale pentru imprimare logo firmă, adresă de web, număr de telefon, reclame publicitare. Exită două modalități de a imprima logo pe clipsuri promotionale retractabile: prin serigrafiere sau prin gravare cu laser. După ce logo-ul este serigrafiat sau gravat pe clipsurile promotionale retractabile vor fi umplute coperte clar bombate epoxidice pentru a proteja logo/ul de zgârieturi și pentru ca logo-ul să fie mai atrăgător.

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Clipsuri retractabile personalizate   Role retractabile promotionale

Role retractabile promotionale

Expunerea pe clipsuri promotionale retractabile va face logo-ul companiei sau mărcii super-impresiv! Este excelent pentru afaceri, şcoli, birouri, târguri, expoziţii, cadouri promotionale, evenimente speciale, întţlniri, şi altele.

Suntem angataţi să Vă oferim o gamă extinsă de clipsuri promotionale retractabile en-gros, care sunt produse după cerinţele şi specificaţiile clientului.

Clipsuri promotionale retractabile  Clipsuri retractabile personalizate

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de retractabile promotionale personalizate? Doriti sa comandati retractabile personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.