Incalzitoare maini promotionale

O alta idee excelenta pentru promovarea afacerii Dvs. sunt aceste incalzitoare maini promotionale produse la comandă. Aceste produse promotionale mici umplute cu gel pot avea efect incalzire sau de răcire, si totodata pot fi imprimate cu un logo sau slogan, numele produsului promovat sau alte elemente grafice conform specificațiilor dumneavoastră.

Comanda incalzitoare maini promotionale aici!

Incalzitoare maini promotionale la comanda

Aceste pernute umplute cu gel pot fi reci sau calde, racoritoare sau incalzitoare pentru maini sau picioare. Gelul poate reveni în mod repetat la starea originală, astfel pernutele pot fi refolosite de multe orid, astfel ele devin obiecte promotionale practice și de durată.

…clic pe poze pentru mai multe informații incalzitoare maini promotionale…

Pernute cu gel racoritoare      Pernute cu gel incalzitoare

Avantaje incalzitoare maini promotionale

 • cadouri promoționale practice
 • diverse forme si culori la cererea Dvs.
 • reutilizare simpla
 • utilizarea pe scară largă
 • aspect atractiv și prezentabil
 • zonă de imprimare mare
 • condiții de siguranță pentru copii și adulți
 • depozitare ușoară cu cerințele minime cu privire la spațiu și mediul
 • Comanda incalzitoare maini promotionale aici!

Video prezentare incalzitoare maini promotionale

În acest film, puteți vedea cât de ușor este folosire incalzitoarelor de maini prootionale. Ele tin caldura timp de  aproximativ 30 de minute.

Ce sunt de fapt acste incalzitoare maini promotionale

Pernutele reci sau calde personalizate sunt din realizate din materiale PVC solid umplute cu substanțe chimice (apă, sare, componente adeziv), cu o placuta metalica folosita pentru a declanșa un proces chimic. Prin apasarea placii metalice cu un clic (nu se rupe!) placa începe o reacție în lanț. Lichidul din interior schimbă termperatura si se transforma treptat intr-un material de culoare alba solid, si in câteva secunde dezvolta o temperatură de aproximativ 55 °C. Nu este recomandat sa aplicati aceste pungi calde sau reci direct pe piele (se recomandă să se introduca în material textil). Incalzitoarele de maini personalizate emit căldură intensă sau frig, contactul direct cu pielea poate provoca arsuri. Nu este recomandat pastrarea acestor incalzitoare maini in forma solidă pe termen lung.

Cum se utilizeaza incalzitoare maini promotionale personalizate?

Pernutele reci sau calde personalizate au in interior o placuta metalica, care se apasa cu un clic, dupa care lichidul din interior schimbă termperatura si se transforma treptat intr-un material de culoare alba opaca solid, si in câteva secunde dezvolta o temperatură de aproximativ 55 °C. Caldura durează până la 30 minute.

Comanda incalzitoare maini promotionale aici!

Aceste incalzitoare maini promotionale sunt reutilizabile. Ele revin la consistenta originala lichida prin fierbere în apă fierbinte.

Informații tehnice incalzitoare maini promotionale

 • Evitați introducerea incalzitoarelor maini exclusiv în apă! Trebuie să fi gătite într-un cuptor cu microunde sau o oala sub presiune
 • lichidul din interiorul acestor incalzitoare maini nu este potabilă și pot fi toxice
 • nu este recomandat pentru copii sub trei ani
 • Material: PVC durabil

Utilizare incalzitoare maini promotionale

Incalzitoarele de maini promotionale sunt potrivite ori de câte ori aveți nevoie pentru a încălzi sau răci, de exemplu pentru a atenua durerile musculare, articulații, coloanei vertebrale, abdomen, dureri menstruale, ajuta la ameliorarea durerii de dinți, reduce umflarea, ajuta cu migrene. Sunt potrivite pentru utilizarea lor în sport, de exemplu, în munți pe o pantă, pe plimbari lungi cu cainele sau un meci de hochei.

Comanda incalzitoare maini promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de incalzitoare maini personalizate? Doriti sa comandati incalzitoare maini personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exact.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.