Corturi promotionale

corturi promotionaleFolosirea de corturi promotionale este o modalitate foarte bună de a atrage vizitatori prin simpla vedere a unui anunţ de sine stătător. Este ca un panou imens care solicită potentialii clienti, partenerii de afaceri sau oricine altcineva care s-ar putea să fie curios de oferta Dvs. Cea ce este chiar mai bun, este faptul că acest cort promotional poate fi personalizat cu mesajul pe care doriti sa-l mediatizati. De când aceste corturi promotionale pliabile sunt folosite în mod general la evenimente sociale, întâlniri de afaceri și târguri, ele au devenit o modalitate populară de publicitate către public, fiind o modalitate eficientă şi accesibilă pentru toţi.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

De când corturile promotionale pop-up au fost inventate, există o mulţime de posibilităţi prin care le puteţi folosi. Cele mai multe corturi promotionale sunt deschise în mijloc ceea ce permite folosirea comodă a mașinilor, meselor sau altor echipamente necesare la evenimente. Aceste corturi promotionale sunt concepute pentru a atrage clienți și a-i menține la fața locului.

Corturi promotionale la comanda

cort promotional la comandaAceste corturi la comanda sunt o modalitate excelentă de publicitate, nu în ultimul rând pentru faptul că sunt mari. Chiar și un cort mic de 2×2 metri are un spatiu vizibil de 30 metri pătrați pentru promovare. Dacă logo-ul companiei Dvs. este imprimat pe cort, vizibilitatea Dvs. va creștproportional, astfel privirea multor oameni va fi condusă să vadă logo-ul Dvs. fără să se oprească. Aceste corturi cu marca pot fi fabricate în orice culoare sau orice combinaţie de culori, ceea ce va creşte şi mai mult vizibilitatea. Puteţi crea un fundal care să fie în contrast cu logo-ul, sau tot cortul poate fi proiectat în aşa fel încât toate culorile folosite să fie parte a culorilor de logo. Putem folosi logo-ul stabilit de Dvs. pentru a imprima pe cort sau designerii noşrti vă pot crea o imagine nouă pentru Dvs.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Diverse corturi promotionale

Aceste corturi publicitare pot fi folosite în spaţii mari de interior la expoziții. În astfel de situaţii ele pot fi mai potrivite ca şi cabinele tradiţionale simple deoarece logo-ul Dvs. va avea o vizibilitate mai mare. De asemenea ele sunt ideale pentru uz exterior, deoarece acestea oferă un acces uşor pentru clienţi, și chiar protejează oamenii și produsele de razele solare sau de ploaie.
Câteodată este nevoie să montaţi şi ridicaţi cortul publicitar singur. Cele mai multe dintre ele sunt de o construcţie simplă, coli de vinil conectate pe stâlpi. Unele modele mai mari pot necesita o echipă mai mare de oameni pentru montaj, dar în cele mai multe cazuri este o sarcină destul de uşoară.
Aveţi posibilitatea de a avea corturi demo fabricate din pereţi cu personalizare, cum ar fi pereţi parţiali,pereţi pe două, trei sau patru laturi, pereţi transparenţi, sau pereţi cu imprimare logo cu design diferit. Câteva dintre corturile promotionale sunt disponbilie cu vârfuri înalte sau vârfuri duble pentru a da înălțime spațiului din interior, sau pot lua forma unei cupole, case, castele sau alte forme speciale. De asemenea, aceste corturi portabile pot fi echipate cu arcade, bannere, steaguri, graficii digitale sau alte adaosuri speciale care atrag atenţia asupra spaţiului şi mărcii.

corturi promotionale reclama   cort promotional logo

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de corturi promotionale personalizate? Doriti sa comandati corturi promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.