Papuci promotionali

Papuci promotionali la comanda

Papuci promotionaliPapuci promotionali sau slapii sunt acele sandale cu chingă care arată mult mai ocazional. Există o serie de materiale din care se pot confecţiona slapi cauciu, vinilin, spumă, chingă sau multe alte materiale de care nu-ţi pasă dacă te uzi cu ele. În mod normal slapii sunt aproape plate (sau au calcaiul pene) şi sunt relativ mai puţin costisitoare decât orice alte sandale.

Comanda papuci promotionali personalizati aici!

Papuci promotionali personalizati

Slapi promotionaliSe numesc slapi sau papuci promotionali personalizati în principiu acele sandale care au unul sau mai multe din următoarele caracteristici: au imprimate numele companiei, logo-ul, sau imaginea produsului în partea superioară (curea), pe branţ, sau pe talpă, logo ştanţat sau în relief pe exteriorul tălpii.

Comanda papuci promotionali personalizati aici!

Ne ocupăm de furnizarea şi distribuţia de o gamă lagră de slapi sau papuci promotionali personalizati şi papuci promotionali pentru hoteluri pentru sectorul revânzător, angrosisit şi comercial. Am reuşit să creăm relaţii bune cu clienţii în această indurstie. Uzina noastră proprie ne permite să avem la dispoziţie cat se poate de multe opţiuni, care vor spori cu succes confortul clienţilor. Suntem pe primul plan în calitate, servicii şi valori, astfel ne permitem să satisfacem nevoile Dvs.

Papuci personalizati   Slapi personalizati

Comanda papuci promotionali personalizati aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de papuci personalizati? Doriti sa comandati papuci personalizati? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.