Clipsuri promotionale

carabiniere promotionaleCarabinierele sunt clipsuri metalice ovale, alungite sau sub formă de pară cu blocare prin arcuri sau șuruburi. Ele sunt de obicei folosite în munți de către cățărători, alpiniși, navigație, la cățărare pe copaci, incendii și salvare, la fel și la alpinism utilitar cum ar fi curățarea de geamuri la clădiri înalte. Sunt câteva tipuri și calități diferite de carabiniere şi standarde de evaluare pentru siguranţă. Carabiniera furnizată de noi se mai numește și carabinieră accesoriu pentru că se foloseşte în tachelaj şi alte scopuri similare, dar nu trebuie să îndeplinească anumite standarde de sprijin pentru viaţă.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse promotionale personalizate aici!

Gama noastră de carabiniere este uşoară, tare, ieftină şi la îndemână —- chiar şi în jurul casei, în atelier sau la birou. Mulţi oameni folosesc aceste carabiniere la brelocuri sau echipare hamac, sau pentru agăţat unelte. Totodată ele sunt folosite pentru linii de schi de apă, echipamente de camping şi o multitudine de alte aplicaţii datorită versatilităţii de carabiner. Dar nu uitaţi, aceste carabiniere frumos colorate sunt pentru uz simplu şi nicidecum pentru activităţi care necesită considerente de siguranţă.

Clipsuri promotionale gravate

clipsuri promotionale gravateAceste carabiniere promotionale, în cazul în care ele sunt gravate cu laser cu logo, mesaj sau slogan propriu, sunt instrumente de marketing şi branding eficiente pentru companii .

Dvs. şi clienţii Dvs. nu trebuie să fiţi alpinişti pentru a iubi aceste clipsuri carabiniera. Aceste replici mici de carabinieră sunt copii realizate după clipsuri carabiniera de căţărat reale, cu un arc pentru ataşarea la snururi şi bucle. Mecanismul de deschidere se deschide cu presiune şi arcurile se închid, acesta este eliberat permiţând carabinierelor să ţină şi să fie ataşate la diferite obiecte. Mulţi folosesc clipsurile carabiniera ca breloc. Cele mari pot sustine mai multe inele de cheie. Cele de dimensiuni mai mici se pot prinde cu uşurinţă la portmoneu sau bucla de la centura.

Clipsuri aluminiu promotionale

clipsuri aluminiu promotionaleCarabinierele pentru breloc promotionale au început să fie folosite ca instrumente de marketing la inceputul anilor 90, atunci când o companie importantă le-a lansat în catalogul lor de produse promoţionale. Acest prim model era de culoare neagră, cu un şnur de nailon şi cu o etichetă personalizata imprimată. Următorul pas a adus la creşterea popularităţii de brelocuri carabiniere la nivel mondial. În 1995 RMG Accessory Gear, o firmă mică de produse promoţionale din Connecticut a dezvoltat carabiniere breloc destinate studenţilor.

În jurul anului 1995 câteva comapnii au făcut experimente încercând să folosească laser pentru aplicarea mărcilor direct pe suprafaţa carabinierei. Deoarece culoarea suprafeţei a fost doar o „acoperire” laserul ar putea elimina în mod eficient acest strat, fiind astfel expusa culoarea argintie strălucitoare de aluminiu de dedesubt. În plus, aplicarea culorii anodizează suprafaţa de aluminiu, protejând astfel de abraziune şi uzură. Avantajul tampografiei este că amprentele pot fi colorate. Dezavantajul acestei metode este că imprimările nu ţin foarte bine, pot fi zgâriate şi după un timp dispar din cauza manipulării frecvente sau de la frecarea constantă a cheilor. Tampografia este şi acum o metodă des folosită în personalizarea carabinierelor, dar gravarea cu laser este cea mai populară şi solicitată metodă de personalizare.

De la sfârşitul anilor 90 au fost văzute peste tot carabiniere personalizate prin imprimare şi gravare cu snururi şi etichete, începand de la rucsacul studenţilor până la mânerele genţilor elegante ale oamenilor de afaceri. În această perioadă au început să apară pe piaţă carabiniere cu forme personalizate.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de carabiniere promotionale personalizate? Doriti sa comandati carabiniere promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.