Evantaie promotionale personalizate

Evantaie hartie personalizateEvantaie promotionale din hartie

Evantaiele au originea din China. Au o istorie de mii de ani în China. Cultura chinezească de evantaie conţine o fundaţie profundă culturală. în istoria de cincimii de ani a civilizaţiei evantaiele au o istorie de treimii de ani, făcând astfel cultura de evantaie să fie o parte importantă a culturii naţionale. Este o relaţie restrânsă între bambus şi cultura budistă. China tot timpul a fos denumit „regatul evantaielor”. Materiile prime principale care se foloseşte la evantaie sunt: bambus, lemn, hârtie, fildeş, halcyon şi pene de pasăre. Alt material folosit este frunza de papură care poate fi ţesut în toate modelele de evantaie frumoase şi rafinate. Prin arta de gravare folosită de meşteri evantaiele au ajuns să fie din ce în ce mai populară.

Comanda evantaie promotionale aici!

Evantaie cadou nuntaEvantaie promotionale chinezesti

Cultura de evantaie hartie chinezeşti poate fi urmărită până la antichitatea veche. În decursul verilor lungi şi fierbinţi, strămoşii au luat ocazional frunze de plante sau pene de pasăre pentru a găsi cea mai simplă cale pentru a se feri de razele soarelui sau pentru a crea vânt natural: acesta este originea evantaielor. Prin dezvoltarea continuă de mii de ani, evantaiele au avut sute de variaţii. Câteva din aceste stiuri sunt evantaie hartie elegante, evantaie hartie negre fabuloase şi preţioase, evantaie minunate de mătase, evantaie graţioase pentru dans, la fel ca evantaie din lemn de santal ieftine. Formele care acoperă evantaiele pot fi rotunde, turtite, sub formă de pătrat, frunză de prune şi multe altele.

Evantaie marturiiEvantaie promotionale personalizate

Dinastia Xihan, a creat simetricele „evantaie Hehuan” (avantaie mandarin, evantaie rotunde de mătase), sub formă tradiţională rotundă. Acestea sunt: colorate alb din mătase subţire care se egalizează peste coastele de evantaie din bambus, similare cu luna. În acele vremuri, evantaiele mandarin din câmpiile centrale au fost una din cele mai rafinate. Acestea erau realizate din mătase Shangdong silk și bambus Hunan. Pe vremea dinastiei Han, aceste evantaie au fost foarte populare, multe poeți au scris poeme despre ele. Aceste forme de evantaie simetrice au fost folosite de la generație la generație și asftel au devenit forma lor de evantaie tradițională. Caracteristicile distinctive pentru aceste modele de evantaie sunt: simetrie, uşoare şi technologia puternică.

Comanda evantaie promotionale aici!

Evantaie personalizateEvantaie promotionale pliante

Evantaiele pliante în antichitate au fost denumite ‘evantaie Jutou’, binecunoscut pentru cele două capete care se pun unul lângă celălalt la folosire. Pe vremea dinastiei Nansong, s-a început producţia pe scală largă. În era dinastiei Ming au fost la modă evantaie pliante. Împăratul a comandat meşteri care să copieze evantaie Gaoli, şi a introdus meşteri din străinătate pentru a promova dezvoltarea producţiei de evantaie din ţară. Dinastia Ming şi dinastia Qing au fost perioade de mare psorperitate pentru evantaie pliante. Au folosit fildeș, broască țestoasă hawksbill pentru coaste de evantaie; manoperă refinată; model sculptură pe coaste; cap evantaie variabil, cap pătrat, cu cap rotund și sub formă de sticlă. Diferitele forme artistice arătate pe coaste au fost foarte bine primite de oameni. O desemnare specială a apărut pe partea de hartie a evantaielor prin creațiile amănunțite a meșteșugarilor calificați, afişand magia încetinitoare a farmecului. Materialul special a învelişului de evantaie a devenit un loc excelent pentru artişti de a valorifica talentele, lasând astfel valori pentru următoarele generaţii. De exemplu pictura „Citire sub brad” pe un evantai, pictat de pictorul Zhangji Zhu sub împăratul dinastiei Ming, este remarcat[ ca o valoare rară.

Dinastia Nansong, a produs evantaie în gamă mult mai largă. Diferitele zone au produs diferite modele de evantaie, formând fiecare stilul lui unic. Unele modele celebre de evantaie sunt evantaie Hangzhou, evantaie Sichuan.

Evantaie promotionale pentru materiale promotionale, cadouri nunti…

În zilele de azi, evantaiele chinezeşti cu o istorie lungă şi calificare desăvârşită, cu totul alte funcţii ca iniţial se bucură de un interes elegant sunt eportate peste tot în lume. Noi oferim evantaie pentru cadouri promotionale, cadouri nunti, pe evantaie este loc suficient pentru a imprima logo/ul firmed Dvs., sau ceva ce doriâi să arătați oamenilor. Evantaiele de hartie sunt create în așa fel încât sunt foarte ușor de transportat. Costuri minime, efecte mari!

Comanda evantaie promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de evantaie promotionale personalizate? Doriti sa comandati evantaie promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.