Cani termoizolante personalizate promotionale

Cani termoizolante personalizate cu printuri detasabile

Cani termoizolante personalizateO alta idee excelenta de materiale promotionale sunt aceste cani termoizolante personalizate promotionale cu pereți dubli, dintre care cele din exterior sunt transparente si intre ele se pot introduce printuri detașabile. Aceste cani termoizolante personalizate cu imprimeuri detașabile sunt potrivite chiar si pentru bugete mici, o soluție foarte bună de promovare a afacerii dvs., si nu in ultimul rand sunt procuse de promovare originale și utile.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret cai termoizolante personalizate aici!

Caniile termoizolante personalizate cu design propriu detașabil interschimbabil oferă suprafata mare pentru imprimarea mesajelor Dvs. publicitare, cea ce reprezinta un mare avantaj in caz de promovare. Cani termoizolante personalizate branduite se realizeaza la comanda, si sunt elemente tile de promovare, ideale pentru clienții și partenerii de afaceri, se vor bucura de ceai cald sau cafea la lucru sau in vacanta.

Oferta cani termoizolante personalizate

O studiere scurta a pozelor de mai jos, Va va ajuta cu siguranta sa Va creati o idee ce anume se poate realiza in materie de cani termoizolante personalizate. Pozele de mai jos sunt doar idei de inspiratie pentru compania dvs. de a promova brandul prin materiale publicitare.

Cani termoizolante personalizate din plastic cu imprimare detașabila

Cani termoizolante promotionaleCani termoizolante personalizate din plastic cu imprimare detașabila materiale promotionale originale si utile pentru orice fel de promovare. Aceste Cani termoizolante personalizate din plastic cu imprimare detașabila au corpul transparent cu perete dublu, prin urmare, pot fi echipate cu o hartie imprimata înlocuibila în conformitate cu specificațiile dumneavoastră.

Cani termoizolante personalizate cu mâner cu imprimare detașabila

Cani termoizolante branduiteCani termoizolante personalizate cu imprimare detașabila echipate cu mâner practic. Aceste pahare cu eticheta detașabile sunt elemente de promovare utile, si vor fi apreciate de catre fiecare client sau partener de afaceri. Canile termoizolante sunt alcatuite cu corp dublu, iar peretele din exterior este transparent și ușor de deșurubat. Astfel Dvs. puteți pur și simplu sa inserați hârtie tipărită între cele două pereti.

Cani termoizolante personalizate transparente cu imprimare detașabila

Cani termoizolante publicitareCani termoizolante personalizate transparente cu imprimare detașabila sunt produse publicitare cu design excelent! Paharele sunt alcătuite din două pereți, cel din exterior transparent printre care Dvs. veti introduce cu ușurință hârtie imprimată cu orice doriti sa promovati pe moment.

Cani termoizolante personalizate din inox cu imprimare detașabila

Cani termoizolante cu logoCani termoizolante personalizate din inox cu imprimare detașabila elemente practice de promovare. Materialul de inox ofera un plus de calitate.

 • Comanda minima: 500 bucati/model
 • Material: Oțel inoxidabil și plastic 18/8
 • Gretutate: 330 gr
 • Volum: 350/450/500 ml
 • Dimensiune: inaltime 16.5-18cm, diametru Ø6.35-8.25cm
 • Greutate: aproximativ 22 grame
 •  Pret: oferta de pret cani termoizolante personalizate aici!

Cani publicitare cu sensor de caldura

Cani publicitare cu sensor de caldura

Aceste cani publicitare sunt imprimate cu cerneluri care isi schimba culoarea la caldura sau la rece. Se pot realiza din diverse materiale.

De ce cani termoizolante personalizate cu imprimare detașabila  la comanda?

 • low-cost
 • fără restricții imprimate – logo-uri, imagini, desene, motive, culori – totul este posibil!
 • spațiu mare pentru anunțul dvs.
 • logo usor vizibil
 • obiect de promovare variabil – se poate modifica tema oricand
 • obiect de promovare practic și eficient

* Preturile nu includ TVA 24% si cheltuielile de pregatire a productiei, si sunt valabile pentru o comanda de 1000 de bucăți cani termoizolante personalizate cu grafici identice imprimate cu 1 singura culoare.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret cai termoizolante personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de cani termoizolante personalizate? Doriti sa comandati cani termoizolante personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.