Reflectorizante personalizate

Veste reflectorizante promotionaleReflectorizante personalizate la comanda

Aceste veste reflectorizante promotionale, numite şi veste reflectorizante de siguranta sau pur şi simplu veste de siguranta, sunt un fel de imbrăcăminte de protecţie fabricate din material reflectorizant cu înaltp vizibilitate. Dacă doriţi să ieşiţi afară seara, o vesta reflectorizanta foarte posibil va fi protectorul vieţii Dvs. De ce? Deoarece vizibilitatea şoferilor în timpul nopţii este foarte redusă şi rata accidentelor este mult mai ridicat decât ziua. Chiar dacă strpzile sunt iluminate, şoferii care ciruclă cu viteză mare nu pot vedea la fel de clar şi nu pot acţiona la fel de rapid ca ziua. Tot cea ce aveţi de făcut este să purtaţi o vesta reflectorizanta peste hainele pe care aveţi pe Dvs. şi şoferii Vă vor vedea pe drum chiar şi când începe să se întunece.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse reflectorizante promotionale aici!

Reflectorizante personalizate promotionale

Aceste veste reflectorozante promotionale sunt foarte populare în rândul motocicliştilor, deoarece ele sunt elemente mai mici în trafic şi ceilalţi şoferi pot trece cu vederea uşor peste ei. Astfel ei au nevoie să poartă veste reflectorizante în timpul nopţii pentru siguranţa lor. Pe lângă acesta, mulţi profesionişti au nevoie de vizibilitatea ridicată oferită de aceste imbracaminte reflectorizanta, cum ar fi polițiștii, bicicliștii, moticicliștii, vânătorii, tractatori auto-camioane, muncitori în construcții, intervenția de urgență, topografii, echipele de film / TV / ştiri, şi călăreții, etc. Să nu mai vorbim despre pietonii ordinari? În principiu, cei care ies noaptea au nevoie de vesta reflectorizanta pentru a nu fi loviţi de maşină pentru că şoferii nu le văd.

Veste reflectorizante personalizate   Veste reflectorizante

Veste reflectorizante personalizate

Ca producator veste reflectorizante personalizate profesional, furnizăm toate tipurile de îmbrăcăminte reflectroizanta, cum ar fi veste reflectorizante, jachete reflectorizante, tricouri reflectorizante, îmbrăcăminte reflectorizanta pentru copii, etc., doar trebuie să le numiţi. Produsele noastre pot fi personalizate în stiluri diferite, culori strălucitoare. În plus, se pot adăuga dungi reflectorizante, care oferă vizibilitate şi mai accentuată, completează culorile şi de asemenea decorează îmbrăcămintea, pot fi personalizate din diferite materiale şi culori strălucitoare. Putem imprima aceste veste reflectorizante cu logo sau imagine cea ce doriţi să fie vizualizat cu orice scop.

Avem mostre în stoc care sunt disponibile gratuit dacă aveţi nevoie de ele (trebuie să plătiţi doar cheltuilelile de transport) şi timpul de producţie în general este de 30 zile în cazul comenzii minime.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse reflectorizante promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de produse reflectorizante promotionale personalizate? Doriti sa comandati produsereflectorizante promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.