Mingi antistres personalizate la comanda

Mingi antistres personalizate materiale promotionale eficiente

Mingi antistres personalizateMingi antistres personalizate produse la comanda speciale sunt unul dintre cele mai populare articole promoționale și oferă o gamă largă de prelucrare. Aceste mingi antistres personalizate sunt produse dragute, jucause, pline de culoare, cu suprafata mare pentru imprimare logo, slogan sau marca. Doar cateva motive pentru care Gifts Service a preluat mingi antistres personalizate in portofoliul de produse promotionale. Mingile antistres personalizare se folosesc pentru promovarea oricarei comapanii,  indiferent de specializare. Comandati acum aceste mingi antistres personalizate ca si cadouri unice de promovare pentru clienții dvs. sau partenerii de afaceri!

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret mingi antistres personalizate aici!

Mingi antistres personalizate la comanda

Mai jos sunt prezentate cateva modele de mingi antistres personalizate la comanda cu ajutorul carora veti putea imagina mai usor care sunt posibilitatile de realizare de mingi antistres personalizate pentru promovarea afacerii Dvs. în mod eficient și elegant.

Mingi antistres personalizate branduite

Mingi antistres promotionaleMingi antistres personalizate branduite cu design smiley sunt produsele mingi antistres clasice, cadouri apreciate de către fiecare client sau partener de afaceri. Culorile de baza mingi antistres personalizate Smiley pot fi făcute la comandă în culori de bază: galben, portocaliu, roz, rosu, verde, albastru.

Mingi antistres personalizate imprimate

Mingi antistres branduiteMingi antistres personalizate imprimate se pot comanda cu sau fara personalizare. Culorile de bază sunt: alb, galben, portocaliu, roz, rosu, violet, albastru deschis, albastru, verde deschis, verde, negru. Mingi antistres personalizate imprimate sunt cadouri corporate perfecte pentru clientii Dvs.

Mingi antistres personalizate cu logo

Mingi antistres cu logoMingi antistres personalizate cu logo sunt obiecte promotionale personalizate care se pot produce in forme diferite, culori, dimensiuni și tipărite în conformitate cu specificațiile dumneavoastră. Cu ajutorul mingilor antistres personalizate cu logo puteti promova în mod eficient brand-ul.

Mingi antistres personalizate promotionale

În procedura de producție a mingilor antistres personalizate promotionale este folosit aproape exclusiv material poliuretanic (PU). PPoliuretanul (abr.PU) este un polimer ce se obtine prin condensarea poliolilor combinati cu poliisocianati și este utilizat pe scară largă în toate sectoarele industriale. Poliuretanul este folosit la fabricarea de mingi antistres personalizate promotionale din spumă moale. La fabricarea mingilor antistres se mai poate folosi si material PVC.

Procesul de imprimare mingi antistres personalizate

Pentru imprimare mingi antistres personalizate confectionate la comanda se utilizareaza două metode de bază. Primul și cel mai frecvent utilizat este o tampografia, un proces cu ajutorul caruia imaginile 2D se pot transfera pe obiecte 3D. O altă metodă de imprimare este imprimarea prin transfer termic.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret mingi antistres personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de mingi antistres personalizate? Doriti sa comandati mingi antistres personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.