Raclete gheață promotionale

Raclete gheață promotionale la comanda

Raclete personalizateDăruiți clienților și partenerilor de afaceri raclete gheață promoționale în lunile de iarnă. În diminețile friguroase cu ger, ei cu siguranță vor folosi la curațarea parbrizului, astfel aceste raclete greață promotionale vor fi produse promoționale utile, și eficiente pentru afacerea Dvs.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret raclete promotionale aici!

Aceste raclete gheata promotionale se pot inscriptiona cu logo, brand, sau orice alt mesaj publicitar, ca să ajute la promovarea brand-ul în mod eficient.

Pret producator raclete gheață promotionale

Gifts Service oferă o gamă variată de raclete gheata promotionale, toate fabricate la comandă specială, în conformitate cu specificațiile dumneavoastră. Racletele pentru gheață promotionale pot fi echipate cu diverse utilități, pot fi de orice culoare, și pot avea diverse forme personalizate. Pentru mai multe informații contactați-ne pentru oferta de pret raclete gheata promotionale.

Raclete gheață promotionale personalizate

Datorită faptului că suntem repreyentanți direcți a producătorului de raclete gheață promotionale, avem posibilitatea de a oferi aceste obiecte promoționale utile la preț de producator raclete promotionale. Cele mai multe raclete se produc din plastic dur, un material foarte rezistent, care are o durabilitate mare și este ușor. Racletele de gheață pot fi, de asemenea, echipate cu diverse obiecte practice, cum ar fi spatulă de cauciuc, ceas parcare, perie de mână sau mănuși care protejează mâinile de frig, zăpadă și gheață. Alegeți varianta potrivită pentru Dvs.

Raclete promotionale  Raclete la comanda   Raclete cu logo

Raclete gheață promotionale cu logo

Aceste raclete gheata promotionale se pot imprima cu logo propriu, slogan sau alte elemente grafice în funcție dorințele clientului. Pentru imprimarea modelului publicitare pe raclete de gheață, metoda cel mai frecvent utilizată serigrafia cu unul sau mai multe culori. Unele modele raclete gheață promotionale pot fi imprimate și în policromie full-color. Motivele cel mai frecvent utilizate la personalizarea racletelor de gheata promotionale sunt sigla companiei, sloganul, date de contact, sau site-uri web.

Raclete gheață promotionale cadouri corporate pentru clientii dvs.

Racletele pentru gheata promotionale personalizate sunt obiecte promotionale mici și ieftine, care își permit și cei care au buget financiar mai restrâns. Pe lângă toate acestea, racletele de gheata promotionale au suprafată destul de mare pe care se poate imprima, astfel este loc pentru afișarea multor informații. Clienții, partenerii Dvs. de afaceri, sau angajații Dvs. vor aprecia cu siguranță aceste cadouri promotionale practice, care le va salva în timpul iernii. Nu ratați ocazia, comandați acum raclete gheata promotionale, cu ajutorul cărora veți obține noi clienți.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret raclete promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de raclete promotionale personalizate? Doriti sa comandati raclete promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.