Mousepaduri personalizate

Mousepadul promotional este o suprafaţă, care ajută la folosirea mouse-ului pentru calculator. În plus este un excelent instrument prin care Dvs. aveți posibilitatea de a face publicitate firmei, deoarece i se poate aplica imprimare grafică personalizată. Aceste mousepaduri pot fi realizate dintr-o gama largă de materiale, cum ar fi PVC/PP, EVA, silicon, textil, etc., pentru ca utilizatorii să se întâlnească cu atingeri individuale. Aceste suporturi mousepad personalizate sunt o alegere perfectă ca si materiale promotionale deoarece se pot combina cu alte funcţii complementare ca rama foto, calendar, calculator, relaxant pentru încheietura mâinii, sau multe altele.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

mouse pad promotional   mouse pad imprimat personalizat   producator mouse pad

Mousepaduri personalizate

Imaginati-va cum clienţii şi cumpărătorii Dvs. potenţiali au toată ziua, cât timp stau în faţa calculatorului, în viziunea lor datele firmei Dvs. Este extraordinar, aşa-i? Partenerii mouse-ului, aceste suporturi mousepad personalizate cu nume de marcă proprie, cu logo sau date de firmă sunt metode eficiente de a face reclamă, care se află tot timpul sub mâinile clientului Dvs. utilizator PC. Aceste suporturi mousepad de reclamă sunt cadouri promotionale excelente și la târguri și expoziții.

mouse pad personalizat  suporturi mouse  mouse pad personalizate

Producator mousepaduri personalizate

Avand experiență indelungata în producția de mousepad-uri personalizate, suntem producator mousepad leader pe această piață.
Vizitaţi pagina noastră de produse cu mousepad personalizate, comandaţi chiar acum cadouri personalizate eficiente, prin care în mod sigur veţi reuşi să ajungă mesajele Dvs. de reclamă şi marketing la clienţii Dvs. potenţiali.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Nanopaduri promotionale

Nanopad este o bucată de cauciuc, care are o suprafaţă aderentă, care împiedică ca obiectele care sunt puse pe ea sa se mişte de la loc sau să pice. Se poate folosi pe bordul maşinii, geamuri, acasa, la birou, sau la orice loc unde preconizaţi să păstraţi pe ea telefoane mobil, pixuri, bani mărunţi, iPod sau orice alte obiecte mici.

Caracteristici nanopaduri promotionale

nanopad promotional*Este fabricat din material ecologic (are autentificare FDA 177.2600), care folosește principiul de frecare pentru ca telefoanele, ochelarii și alte obiecte mici să păstreze acolo unde acestea au fost așezate.
*Nu conţine adezivi şi nu lasă urmă lipicioasă.
*Absoarbe praful de pe obiectele aşezaţe pe el.
*Aşezat pe bordul maşinii împiedică alunecarea obiectelor.
*Logo-urile imprimate pe ea sunt la vizibilitate maximă, astfel ele sunt cadouri promotionale excelente la târgusi şi expoziţii.
*Suportă foarte bine temperaturile foarte înalte şi foarte joase (-50 şi 200 grade).
*Se poate spăla şi refolosi.

nanopad personalizatNanopaduri personalizate

Aceste nanopaduri se pot imprima cu orice poză sau grafică, şi datorită acestor caracteristici sunt excelente materiale promotionale, care pot fi împartite la expoziţii şi întâlniri de afaceri. Vi se pare o chestie modernă ca un telefon mobil să fie aşezat pe bordul maşinii la un loc vizibil? Astfel puteţi intelege de ce aceste nanopad-uri personalizate sunt unelte de marketing atât de folositpare. Nanopadurile personalizate cu nume de firmă, logo, adresă, adresă web şi număr de telefon sunt în viziunea clientului Dvs. potenţial timp foarte îndelungat, tot timpul cât el este în maşină.
Aceste suporturi contra alunecării sunt produse din materiale nontoxice, ecologice, cea ce este important pentru că se folosesc în încăperi închise. Noi, fiind furnizori nanopad-uri cu experiență, am obținut autentificarea FDA 177.2600, cea ce este foarte important pentru mulți clienți existenți și cei de viitor.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret suporturi personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de mousepaduri nanopaduri promotionale personalizate? Doriti sa comandati suporturi promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.