Tatuaje temporare personalizate

Tatuaje temporare personalizate la comandă specială

Aceste tatuaje temporare personalizate, sau altfel spus tatuaje artificiale, se realizează la comandă specială conform specificaţiilor Dvs. Nu există modele standard, predefinite, tatuajele temporare se produc în stilul dorit de Dvs. la dimensiunea dorită, în culorile Pantone specificate de Dvs. Aceste tatuaje temporare sunt foarte răspândite în rândul copiilor şi tinerilor, însă se potrivesc tuturor categoriilor de vârstă.

Comandă tatuaje temporare personalizate aici!

Se pot crea tatuaje temporare personalizate mici pentru faţă, sau putin mai mari, care se aplică pe braţe. Vom produce exact cea ce doriţi Dvs. Toate produsele tatuaje temporare personalizate pe lângă faptul că sunt fabricate din materiale ecologice care nu irită pielea, totodată sunt produse promotionale ieftine prin care aveţi posibilitatea de a atrage atenţia potenţialilor clienţi asupra produselor şi serviciilor afacerii Dvs.

Tatuajele temporare sunt materiale promoţionale excelente de exemplu pentru ziare şi reviste.

tatuaje personalizateTatuaje temporare personalizate

Încercaţi ceva haios în publicitatea afacerii Dvs: tatuaje temporare personalizate! Aceste tatuaje temporare personalizate sunt produse la comandă specială conform specificaţiilor primite. Ele se pot folosi ca cărţi de vizită, la evenimente de strângere de fonduri, la expoziţii sau prezentări de produse.


tatuaje artificiale personalizateTatuaje artificiale personalizate

Creaţi propriile Dvs. tatuaje artificiale personalizate cu logo sau brand firmă, după care împrăştiaţi între copii la evenimente speciale. Copii vor purta aceste tatuaje artificiale personalizate cu mândrie, iar Dvs. veţi profita de reclama gratuită.


tatuaje temporare promotionaleTatuaje temporare promotionale

Tatuajele temporare promotionale pot fi de orice culoare dorită, chiar şi culori strălucitoare care atrag privirea tuturor. Aceste tatuaje temporare promotionale nu par reale, dar arată foarte bine! Tatuajele temporare promotionale strălucitoare sunt accesorii atrăgătoare la orice fel de evenimente.


tatuaje artificiale promotionaleTatuaje artificiale promotionale

Tatuajele artificiale promotionale se imprimă în design oglindă care după aplicarea pe cort se va vedea în original.


tatuaje temporare pentru copiiTatuaje temporare pentru copii

Copii adoră aceste tatuaje temporare colorate, deoarece pot aplica foarte uşor, chiar si singuri pe corp, cu ajutorul unei cârpe umede. Tatuajele temporare pentru copii sunt impermeabile, durabile şi nu irită pielea.


tatuaje temporare branduiteTatuaje temporare branduite

Tatuajele temporare branduite sunt produse promotionale mici si ieftine care poartă brandul Dvs. pentru care doriţi să faceţi publicitate. Folosiţi tatuaje temporare branduite la următoarea campanie publicitară, şi veţi vi uimit de rezultat!


tatuaje temporare logo firmaTatuaje temporare logo firma

De asemenea se pot produce tatuaje temporare cu logo firmă, care puteţi folosi ca şi cadouri promotionale personalizate la târguri şi expoziţii sau la vânzarea unor produse speciale. Nu există limite de dimensiuni sau culori: puteţi folosi orice culoare Pantone, chiar şi mai multe culori speciale.


tatuaje artificiale publicitareTatuaje artificiale publicitare

Folosiţi tatuaje artificiale publicitare ca şi cadouri promoţionale personalizate în campaniile publicitare. Sunt produse ieftine şi eficiente. Chiar in prima zi a evenimentului veţi vedea efectul lor în vânzări.


tatuaje temporare publicitareTatuaje temporare publicitare

Tatuajele temporare se folosesc în mod special în publicitate fiind produse promotionale atrăgătoare şi ieftine.


tatuaje temporare personalizate-promotionaleTatuaje temporare personalizate promotionale

Creaţi imagine atrăgătoare firmei Dvs. cu ajutorul unor tatuaje temporare personalizate promotionale. Clienţii Dvs. vor fi uimiţi de produsul ieşit din comun, iar Dvs. veţi fi uimit de efectul acestor produse promoţionale mici. Bugetul alocat este mic, iar efectul este uriaş!


tatuaje temporare la comanda specialaTatuaje temporare la comanda speciala

Cu ocazia zilelor naţionale aveţi posibilitatea de a oferi publicului tatuaje temporare tricolor branduite cu logo-ul firmei. Patriotiştii vor purta produsele oferit de Dvs. cu mândrie, iar Dvs. veţi profita de publicitatea facută de către ei.


tatuaje temporare cu logoTatuaje temporare cu logo

Cu ocazia evenimentelor sportive puteţi susţine evenimentul cu acordarea unor tatuaje temporare cu logo firmă şi logo eveniment. Fiind vorba de evenimente care atrag public mare, logo-ul Dvs. va fi văzut de o mulţime de posibili clienţi, care vor reţine cu uşurinţă firma Dvs.


tatuaje emporare taiateTatuaje temporare taiate personalizate

Tatuaje temporare taiate personalizate similare cu tatuajele temporare in coli, insa suporturile lor sunt pretaiate pentru a putea fi despartie cu usurinta.

  • Materii prime: hârtie specială ecologică pentru tatuaje temporare, fiml PET, cerneală specială
  • Nu exista dimensiuni standard.
  • Cantitate minimă de comandă: 5000 bucăţi/model
  • Comandă tatuaje temporare personalizate aici!