Paie cu decoratiuni fructe pentru bauturi

Paie in forma de fructe pentru bauturiPaie cu decoratiuni fructe pentru bauturi

Design colorat, tropical! Aceste paie in forma de fructe pentru juice adaugă distracție și capriciu la orice băutură. Fiecare paie are o decorație colorată de fructe din fagure înfășurată în jurul paiului. Formele asortate includ portocale, ananas, pere, mere, zmeură și mango.

Paie in forma de fructe pentru juice sunt fabricate din plastic sigur pentru alimente, iar decorațiunile din hârtie sunt confecționate din materiale sigure pentru alimente.

Paie in forma de fructe pentru juice au lungimea de aproximativ 25 cm, iar mărimea fructelor este de aproximativ 4,5 cm.

Paie fructe mixteAmbalaj: Aceste paie in forma de fructe pentru juice se livreaza cu decorațiunile desfășurate și atașate de paie. Pur și simplu înfășurați decorațiunea în jurul paielului și fixați folosind file și sloturi furnizate. Acest stil de ambalare este ideal pentru transport – articolele ajung intacte.

Paie cu decoratiuni fructe pentru bauturi la comanda

Comanda minima paie in forma de fructe pentru juice: 10000 bucati.

Termen de livrare paie in forma de fructe pentru juice : aproximativ 33 de zile lucratoare de la comanda ferma.

Pentru oferta de pret paie in forma de fructe pentru juice Va rugam sa ne contactati cu toate detaliile produsului solicitat!

Paie cu decoratiuni fructe pentru bauturi la cele mai bune preturi aici!

Comanda paie cu decoratiuni fructe pentru bauturi aici!