Obiecte promotionale imprimate

Obiecte promotionale imprimate conform specificaţiilor dvs.

Dacă sunteți interesat de obiecte promotionale imprimate personalizate şi design unic conform specificaţiilor dvs. sunteţi la locul potrivit. Pe această găsiţi informații despre colaborare cu Gifts Service şi informațiile care sunt necesare pentru a comanda obiecte promoţionale imptrimate. Gifts Service produce pentru tine la comandă specială obiecte promotionale imprimate cu logo sau mesaj propriu, într-o multitudine de culori disponbile. Pentru a putea produce obiecte promotionale imprimate în culorile dorite, este necesar definirea culorilor conform gamei de coduri ©Pantone. Aceste coduri Pantone© asigură exactitatea culorilor dorite, unice în toată lumea, conform cărora rezultă acel culori care doriţi.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse promotionale personalizate aici!

Procesul de comandă obiecte promotionale imprimate

1. CERERE DE OFERTĂ

Trimite-ne intrebarea dumneavoastră prin formularul de contact, după care colegii noştri Vă vor contacta. Pentru a putea calcula cu exactitate preţul exact pentru comanda Dvs. pentru obiecte promotionale imprimate, este necesar ca în cererea de ofertă să specificaţi cât se poate de multe informații utile. Astfel cererea dumneavoastra de pret va fi procesată în mod corect şi veți putea primit toate informațiile necesare inclusiv cele mai exacte de prețuri.

Ce să conţină cerere Dvs. de pret pentru obiecte promotionale imprimate?

 • Produsul solicitat (dacă produsul dorit este unul care încă nu există puteți trimite o poză sau o schiţă, sau materiale grafice prin care consultantul Dvs. îşi poate da seama ce anume doriţi)
 • bugetul alocat acestei lucrări
 • când aveţi posibilitatea de a lansa comanda fermă
 • când doriţi să primiţi produsele
 • materiile prime solicitate (hârtie, silicon, material, pvc, pluş, metal …)
 • modalitate de personalizare (imprimare, ștanțare, broderie, timbru sec, …)
 • numărul de culori folosite la imprimare – sau după caz grafica pentru a putea analiza posibilităţile personalizării
 • dimensiunile aproximative ale obiectelor promotionale imprimate

2. OFERTA DE PREŢ

Toate cererile primite prin e-mail sunt procesate în termen de 24 de ore lucrătoare. Colegii noştri Vă vor trimite oferta de preţ în scris împreună cu termenul de livrare şi condiţiile comerciale.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse promotionale personalizate aici!

3. COMANDA FERMĂ

Dacă sunteți de acord cu prețul calculat și sunteți interesat să realizaţi produsele Vă rugăm să ne trimiteţi o comandă fermă în scris. Deoarece toate produsele sunt personalizare conform specificaţiilor clientului, şi nu sunt vandabile altor persoane, vom solicita să achitaţi un avans de 50% pentru a introduce produsele comandate în producţie. Pentru a putea încasa avansul Vă rugăm să ne trimiteţi datele firmei pentru facturare. Termenul de livrare este calculat din momentul în care avansul de 50% a intrat în contul nostru banca.

4. GRAFICA

Pentru a putea începe producţia obiectelor promotionale imprimate este necesar să ne trimiteţi grafica în format vectorial. Format preferat .cdr (Corel11) curbat, .pdf vectorial, .ai, sau .eps.

Pentru a putea realiza o grafică exactă conform specificaţiilor, documentele primite pentru imprimare trebuie să conţină următoarele:

 • previzualizare grafică o reducere definit
 • dimensiune produs
 • pentru imprimare:
  logo – localizare, mărime (sau trimise separat logo-ul în curbe)
  inscripții – fonturi localizare, mărime, tip (Arial, Times New Roman, …)
 • codurile Pantone® folosite atât pentru produs cât şi pentru imprimare
 • materiale

Alegeţi cu atenţie culorile Pantone® folosite

Va rog sa luati in calcul ca culorile produselor nu vor fi 100% identice cu cele de pe ecran, datorita setarilor fiecarei ecran. Va atragem atentia asupra faptului ca culorile Pantone nu sunt 100% identice pe fiecare material datorita diferitelor texturi a materialelor. Pentru a vedea exact culorile Pantone® vă recomandăm consultarea unei mostrar de culori Pantone® fizic.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse promotionale personalizate aici!

Clic pe poză pentru a mări…

Gama de culori Pantone

Înainte de a începe producţia colegii noştri Vă vor trimite simulare grafică pentru confirmare, care va include toate detaliile necesare producţiei.

5. FABRICAREA PRODUSELOR COMANDATE

Termenul de livrare este de 25-30 de zile calculat de la data primirii comenzii ferme, primirea bunului de tipar a mostrei, sau confirmarea simulării grafice, respectiv codului Pantone a culorilor folosite, si primirea avansului de 50%, daca nu sa convenit altfel.

6. LIVRAREA PRODUSELOR

Ofertele de preţ primite de la Gifts Service includ toate taxele de producţie, import, transport la locaţia specificată de către Dvs. calculate cu exactitate în funcţie de cantitatea, greutatea, volumul produselor, şi în funcţie de termenul de livrare solicitat. Dacă doriţi să comandaţi volum mare, de peste 2 metri cub, totodată aveţi la dispozitie 3 luni pentru a primi produsele, exista posibilitatea de a oferi discount-uri substanţiale faţă de oferta iniţială.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de produse promotionale personalizate? Doriti sa comandati produse promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.