Lampioane promotionale

Cei care au creat prima dată lanterne au fost chinezii antici. Primele lanterne erau primitivi, păreau nefinisaţi fără nici un fel de elemente decorative. Aparenţa lanternelor s-a schimbat în momentul când oamenii au vrut să manifeste importanţa şi statusul lor în comunitate prin creare de lanterne frumos lucrate pentru locuinţele şi bisericile lor. Rolul lanternelor la festivalurile asiatice nu s-au diminuat nici până în prezent, aceste lumini mici se pot regăsi la orice eveniment care marchează ocazii speciale.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lampioane personalizate aici!

A aprinde lumina unei lanterne avea o mare importanță în cultura asiatică, iar acum acest obicei este din ce în ce mai răspândit prin întreaga lume. Cel mai popular model de lanternă este cel realizat din hârtie de orez.

Lanterna de hârtie este lanterna decorativă agăţată, realizată original din hârtie de orez care înveleşte sursa de lumină. Folosit ca sursă de lumină, dar şi ca decoraţie, lanternele de hârtie agaţate sunt populare deja de 2000 de ani.

lampioane chinezesti hartielampioane decorative hartielampioane hartie pentru nunti

Lampioane promotionale

Lampioanele promotionale de hârtie sunt folosite des pentru decoraţii la sărbători, în special în China şi alte părţi din Asia. În ziua de azi deja se pot regăsi în întreaga lume lanterne de hârtie, utilizate la evenimente ca nunţi, zile de naştere, deschideri de afaceri şi festivaluri. Multe dintre aceste lanterne de hârtie sunt inscripţionate cu numele firmei şi logo, folosite ca decoraţie şi perfecte ca spatiu publicitar

   lampioanelampioane galbene

Lampioane promotionale

Dacă vă gândiţi să folisiţi lampioane promotionale din hartie , aveţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de culori şi forme de lampioane de hârtie. Puteţi obţine de exemplu lampioane rotunde din hârtie albă, lanternă sub formă de oval de culoare roşie, lampioane în formă de cub de culoare albastră, etc, o combinaţie diferită pentru fiecare eveniment. Nu uitaţi lampioanele personalizate de hartie cu propriul mesaj pot varia între dimensiunile de 8″ cea mai mica şi cea mai mare de 42″. Lampioanele de hârtie pot fi inscripţionate cu diferite logo-uri imprimate, o varietate infinită de imagini, artwork sau text. Unele lampioane promotionale de hârtie sunt distractive, altele chiar elegante. Deci: totul depinde de fantezia Dvs.

paper lantern   lampioane promotionale hartie

lanterne promotionale hartieComanda, mai multe informatii si oferta de pret lampioane personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lampioane promotionale personalizate? Doriti sa comandati lampioane promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.