Lavete promotionale microfibra

tesatura microfibra laveteŢesătura din microfibră este un material din fire foarte subţiri, care pot fi tricotate sau ţesute împreună, sau combinat cu material neţesut. Lavetele promotionale din microfibră sunt extrem de popular, fiind utilizabile in multe domenii. Majoritatea ţesuturilor din microfibra sunt făcute din materiale sintetice ca poliesterul sau nailonul, sau o combinaţie din aceste două.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lavete microfibra promotionale aici!

Ţesătura din microfibră este uşoară, are capacitate mare de absorbtie şi nu lasă urme, pate sau riduri. Ţesăturile din microfibră încărcate electrostatic atrag particulele mici, ca praful, fără a utiliza solvenţi, şi nu lasă urme.

productie lavete personalizateLavete promotionale microfibra

Lavetele promotionale imprimate cu emblemă personalizată sunt o metodă nouă şi foarte eficientă de promoţie.

În prezent, fiecare persoană are un obiect care trebuie curăţat cu lavetă din microfibră. Lavetele din microfibră imprimate cu emblema sau logo pot fi utilizte iar şi iar. Lavetele din microfibră imprimate promotionale se pot folosi pentru a curăţa un telefon mobil, un laptop, o cameră, un mp3 player şi multe alte obiecte si suprafete.

lavete personalizateLavete promotionale microfibra imprimate

O lavetă din microfibră promoţională are o zonă de imprimare mare şi durata de viaţă face din aceasta una din cele mai populare produse de promoţie.

Aceste lavete microfibra imprimate pot constitui obiecte promoţionale bine primite fiind utilizate de foarte multa luma. O lavetă din microfibră imprimata cu emblemă sau logo este un produs de promoţie durabil.

Mesajul, emblema firmei sau logo-ul vor fi observate de fiecare dată când laveta imprimata din microfibră promoţională va fi utilizată. Lavetele din microfibră promoţionale pe care noi le producem au o calitate excelentă – curăţă perfect şi nu lasă urme sau zgârieturi.

 

furnizor lavete sters   producator lavete ochelari   producator lavete ecran

 

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lavete microfibra promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lavete microfibra promotionale personalizate? Doriti sa comandati lavete microfibra promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.