Magneti promotionali frigider

Autocolante magnetice cărora se mai spune şi magneti flexibili sunt magneti acoperiti cu hârtie, hârtie sintetică, magneti promotionali pvcPVC sau alte tipuri de hârtie imprimată. Suprafaţa poate fi imprimată cu full color digital printing, imprimare offset sau serigrafie, care apoi se mai poate lamina cu membrană PP impremeabilă mată sau cu un strat subţire. Aceste autocolante magnetice de obicei au grosimea de 0.5mm-1.0mm.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret magneti frigider promotionale personalizate aici!

Ele pot fi imprimate cu orice informaţie publicitară. Aceste autocolante magnetice pot fi aplicate pe firgidere, can be affixed to the home refrigerators, dozatoare de apă, maşini sau pe orice alte suprafeţe de fier sau metalice.

Autocolantele magnetice sunt o alternativă excelentă autocolantelor PVC. Autocolantele PVC se decolorează şi se topesc pe suprafeţele pe caer sunt lipite, lăsând urme lipicioase pe autvehicule. Acest lucru poate influenţa negativ revânzarea maşinilor. Aceste autocolante magnetice permit afaceriştilor, grupurilor sau persoanelor individuale să se desfăşoare fără a face daune autovehiculelor.

Magneti promotionali pentru frigiedermagneti promotionali

Căutaţi o modalitate de promovare eficientă şi rentabilă pentru afacerea Dvs.? Nu trebuie să căutaţi mai departe! Cu ajutorul acestor autocolante magnetice promotionale nu numai că arătaţi logo-ul, designul, motto-ul, sloganul sau informaţiile de contact unice al companiei Dvs., cea ce este de mare folos cu ocazia unei campanii publicitare, dar este o modalitate iefină de a dobândi audienţă mare între clienţi şi prospecţi. În mod sigur veţi profita din aceste autocolante magnetice promotionale, veţi avea vânzări mai mari şi clienţii Dvs. vor deveni mai loiali.

Aceste autocolante magnetice promotionale de obicei sunt fabricate la comandă, cea ce înseamnă că forma, dimensiunea, culoarea şi materialul toate sunt fabricate conform specificaţiilor primite de la Dvs. Numele şi logo-ul companiei Dvs. vor avea succes împreună cu serviciile şi produsele oferite de furnizorul principal de autocolante magnetice promotionale. În funcţie de bugetul Dvs. aceste autocolante magnetice promotionale pot fi puse pe panouri sau distribuite în rândul clienţilor potenţiali.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret magneti frigider promotionale personalizate aici!

Magneti promotionali la comandamagneti personalizati

Aceste autocolante magnetice promotionale personalizate fabricate la comandă pun informaţiile de contact la îndemâna tuturor prospecţilor într-un format care va fi tot timpul la vederea prospecţilor pe orice suprataţă metalică, de exemplu frigidere, dulapuri de depozit sau chiar vehicule. Acestea fac ca afacerea Dvs. să fie mai ușor de contactat – nu este necesar ca clienţii să caute numărul Dvs. de telefon – doar o privire la autolcolantul magnetic atractiv personalizat furnizează toate informaţiile pe care clienţii existenţi sau potenţiali au nevoie ca să ia legătura cu dvs. Multe firme aleg varianta ca nu adresa fizică şi numerele de telefon să fie afişate pe magneţii personalizaţi, ci numai adresa lor de web sau URL.autocolante magnetice

Autocolantele Dvs. magnetice de afacere, personalizate cu informaţiile de afaceri personale, vă pot ajuta să ieşiţi în evidenţă în nişa Dvs. particulară de piaţă atât pentru clienţii vechi cât şi pentru cele noi.
Comanda, mai multe informatii si oferta de pret magneti frigider promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de magneti frigider promotionale personalizate? Doriti sa comandati magneti promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.