Lenticulare promotionale personalizate

Lenticulare personalizatePrint 3d lenticular – lenticulare promotionale

Printarea lenticulara este un proces care cuprinde mai multe faze prin combinarea de cel puţin două imagini existente print lentile lenticulare. Acest proces poate fi utilizat pentru a crea diferite tipuri de animații (pentru efect de mișcare), combinarea de diferite straturi de diferite trepte (pentru efect 3D), sau pur și simplu pentru a arăta un set de imagini alternate care se tranformă dintr-unul în celălalt. Odată ce imaginile diferite sunt colectate, ele sunt turtite individual, fi;iere cardu diferite, apoi ele sunt combinate digital intr-un singur fişier final prin procesul numit interlacing. De aici imaginea finală poate fi imprimată direct pe spatele lentilelor (partea plată) (acesta este metoda ideală) sau ea poate fi imprimată pe un substrat (ideal este o hârtie sintetică) şi apoi laminată pe lentile.

Comanda produse 3d lenticulare promotionale personalizate aici!

lenticulare promotionaleCand se imprimă direct pe spatele lentilei, rezultatul este un efect de animaţie mai clară şi mai bună, cu toate acestea înregistrarea critică a “feliilor” fine a imaginilor combinate trebuie să fie absolut corecte în timpul procesrului de litografiere sau serigrafi, sau rezultatul va fi o imagine “fantomă” sau imagine de calitate vastă.

lenticulare 3d promotionaleLenticulare promotionale la comanda

Furnizăm produse promotionale cu print 3D lenticulare. Acestea sunt printuri lenticulare, imprimari lenticulare, cadouri 3d, pahare 3d, brelocuri 3d, materiale promotionale şi alte cadouri promoţionale şi cadouri personalizate.

Comanda produse 3d lenticulare promotionale personalizate aici!

lenticulare 3d personalizatePutem imprima pe aproape orice printuri 3d lenticulare promotionale

Prin refracţia luminii prin aceste lentile mici, poziţionate prin precizie perfectă, imaginile de dedesubt vor arăta efectele necesare. Acesta este cel mai bun produs promotional personalizat cu print lenticular 3d. Poze, logo-uri, cărţi de vizită, calendare, reţete, favoare nuntă pot fi transformate în produse promotionale 3D personalizate. Putem imprima pe aproape orice produse promotionale print lenticular 3D. Dvs. doar trebuie să ne trimiteţi în ataşament de e-mail fişierul Jpeg, EPS sau PDF. Credem că oferim un serviciu excelent şi livrare rapidă pentru produsele noastre, promotionale personalizate, produse promotionale imprimate 3C pentru colecţionari, şi produse 3D cadouri promotionale cu print lenticular.

Comanda produse 3d lenticulare promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lenticulare promotionale personalizate? Doriti sa comandati lenticulare personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.