Bratari acces promotionale

Bratari acces promotionale pentru identificare

Bratari de securitateBratara este un articol de bijuterie care se poarta în jurul încheieturii mâinii. Deşi termenul de bratara, se foloseste la mai multe produse tehnic similare, prin acesta trebuie înteles produsul care este asemănător unui inel şi se poartă în jurul încheieturii mâinilor. Originea cuvântului ‘bratara’ provine din cuvântul latin ‘brachile’ cu înţelesul ‘a braţului’, prin intermediul cuvântului vechi francez ‘barcel’. Brăţările pot fi fabricate din piele, stofă, cânepă, plastic, metal sau tyvek şi pot conţine pietre, lemn şi/sau scoici.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

De asemenea aceste bratari acces promotionale pot fi folosite în scopuri medicale şi de identificare, cum ar fi bratari ID / bratari de identificare, bratari alergie şi bratari de identificare pentru pacienţi în spitale.

Bratri acces promotionale cu logo

Bratari identificareAceste bratari acces promotionale identificare, altfel numite bratari ID sunt la fel de valoroase pentru copii, adulţi şi pacienţi. Aceste sunt create pentru a păstra informații importante de urgență și medicale la îndemână. Profesioniştii știu cum să caute informațiile în bratari identificare în caz de urgență. În cazul în care o persoană pierdută se desparte de Dvs., o bratari de identificare poate ajuta foarte rapid în returnarea lui. Pentru siguranță puteți pune numărul Dvs. de telefon mobil în bratari de identificare a copilului.

Aceste bratari identificare sunt pentru securitate cu potrivire permanenta. Bratarile de identificare sunt potrivite pentru evenimente şcolare, evenimente sportive, concerte, parcuri tematice, evenimente speciale, etc.

Comanda bratari identificare de acces promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de bratari acces personalizate? Doriti sa comandati bratari acces personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.