Carduri plastic personalizate

Carduri plasticCarduri plastic personalizate în loc de carduri din hârtie

Pe vremuri organizaţiile şi comencianţii au emis carduri din hârtie pentru membri şi clienţii fideli. Au urmat acest obicei deoarece cardurile din hârtie s-au emis mai rapid şi erau mai ieftine. Acesta era pe vremuri. Acum…

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret carduri plastic promotionale personalizate aici!

În secolul XXI hârtie are mai mare valoare, care trebuie îngrijită şi folosită cu mare atenţie. Plasticul este mai uşor de reciclat şi folosirea cardurilor plastic este o alegere mai deşteaptă.

Cardurile plastic personalizate produse de Gifts Service sunt confecţionate din material PVC. PVC-ul este cel mai frecvent folosit material al industriei de plastic, pentru proprietăţile solide şi durabile cunoscute. Acest fapt înseamnă pentru Dvs. ca, cardurile plastic personalizate nu se vor rupe şi se distrug greu.

Carduri plastic personalizateCarduri plastic personalizate la comandă specială

Cardurile plastic personalizate influenţeaza viaţa noastră zilnic. Dvs. ca si emitent, le puteţi folosi pentru programe de fidelitate, creşterea numărului de membri sau colectarea punctelor de consumator. Aceste carduri plastic personalizate pot fi răsplată pentru clienţii Dvs. cu ajutorul carora vor deveni cumpărători mai fideli, şi se vor întoarce la firma Dvs. şi altădată.

Card plastic personalizatUnde se pot folosi carduri plastic personalizate

Aceste carduri de plastic personalizate se pot folosi în scopuri foarte variate: întreprinderi, bănci, hoteluri, magazine, școli și universități, etc.

Cardurile din plastic personalizate pot fi: cărți de identitate, carduri de discount, carduri VIP, carduri de membru, carduri foto, carduri de acces, felicitări, cărți de calendar, carduri cadou, etc.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret carduri plastic promotionale personalizate aici!

Mai mult decât atât aceste carduri plastic personalizate pot servi ca şi cărţi de vizită, cu scopul ca clientul Dvs. să păstreze timp mai îndelungat carţile Dvs. de vizită faţă de cărţile de vizită obişnuite.

Card plasticCarduri plastic personalizate promoţionale

Folosind diferite tehnici în procesul de producţie a cardurilor plastic personalizate se pot realiza carduri de plastic cu diferite efecte speciale frumoase şi interesante.

Aveţi posibilitatea de a alege dintre 11 diferite modele: 3D, tipar offset digital, serigrafie, mat, în relief, transparent, aur / argint, aur / abaterea standard de argint, cu bandă magnetică, cod de bare si mifare. Cardurile de plastic personalizate se realizează de fiecare dată conform solicitărilor Dvs. speciale, astfel ele vor avea personalitate, cu înfluenţâ asupra celor care le primesc.

Ce fel de carduri plastic personalizate puteţi alege?

Grosime: 0.30mm, 0.46mm sau 0.76mm (grosime standard card bancar)
Finisaj lucios sau mat
Efect sclipitor (în cazul cardurilor lucioase)
Litere / numere în relief
Hotstamping (folie metalică)
Panouri de semnătură pentru scriere (disponibile în orice dimensiune sau formă)
Numerotarea secvențială sau aleatorie (în relief sau imprimate)
Benzi magnetice
Cod de bare
Carduri de plastic aurii sau argintii
Carduri de plastic transparente si mate
Panouri răzuibile

Care este evantajul Dvs. daca alegeti Gifts Service ca şi furnizor carduri plastic personalizate?

  • mostre gratuite
  • modele imprimate conform necesităţilor Dvs.: 3D, tipar offset digital, serigrafie, mat, în relief, transparent, aur / argint, aur / abaterea standard de argint, cu bandă magnetică, cod de bare si mifare
  • disponibil orice culoare Pantone şi design special
  • la cerere puteţi alege orice dimensiune dorită
  • termen de livrare: mai puţin de 30 de zile
  • material: plastic PVC

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret carduri plastic promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de carduri plastic promotionale personalizate? Doriti sa comandati carduri plastic promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.