Impermeabile promotionale

Impermeabile promotionaleDacă mergeţi la un eveniment de exterior, este foarte util să purtaţi cu Dvs. o imbracaminte impermeabila de unica folosinta. În comparaţie cu hainele de ploaie care se pot purta tot anul, şi sunt foarte incomode şi neîndemânatice, aceste impermeabile de unica folosinţă sunt mult mai uşoare, mult mai uşor de împachetat, nu sunt mai mari decât un portmoneu.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret impermeabile promotionale aici!

Pelerine de ploaie colorateUn impermeabil de unica folosinţă se poate împacheta într-o pungă sau cutie mică, iar acest pachet micuţ cu haina de ploaie înăuntru se poate pune în geantă, şi se poate purta acolo pentru orice eventualitate de ploaie.

 

Impermeabile de unica folosintaImpermeabile promotionale de unică folosinţă

Pelerine ploaia branduiteO haină impermeabile de unica folosinta de o culoare poate fi plană şi pot fi un pic de ciudat de purtat. Dar când acestea sunt imprimate, sau de marcă acestea devin moderne, şi se vor purta cu mândrie aceste îmbrăcăminte impermeabile de unica folosinta în zilele ploioase.

Folia de plastic al acestoi haine impermeabile sunt ideale pentru a se imprima cu orice imagine pe toată suprafaţa. Un impermeabil are o suprafaţă imprimabilă de aproximativ 100cm*100cm. Firmele îndrăgesc aceste impermeabile promotionale personalizate, deoarece ele sunt una dintr cele mai îndrăgite materiale promotionale.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret impermeabile personalizate aici!

Dacă împrăştiaţi aceste impermeabile personalizate copiilor sau clienţilor cu familii tinere, veţi dobândi identitate inovativă şi reînnoită de companie.

Producator impermeabile promotionale personalizate

Firma noastră este una dintre furnizorii lider de impermeabile de unica folosinta. Oferim o gamă largă de poncho-uri impermeabile atât pentru adulţi cât şi pentru copii, cu sau fără imprimare, poncho de unica folosinţă sau reutilizabile.

Marimi peperine ploaieAceste impermeabile cu sau fără imprimare sunt disponibile întro gamă variată de culori şi sunt excelente pentru campare, evenimente sportive, festivaluri de exterior, sau pur şi simplu când doriţi să ieşiţi într-o zi. Folosind aceste impermeabile promotionale personalizate, aveţi şansa de a promova marca, logo-ul companiei saz mesajul publicitar în orice vreme.. Dacă Vă pregătiţi de un eveniment de exterior şi aveţi nevoie de o modalitate unică de a răspândi mesajul, noi suntem sursa Dvs. portivită de poncho impermeabil promotional personalizat!

Prin urmare aşteptăm cu bun venit solicitările de ofertă a agentiilor publicitare şi departamentelor de marketing a firmelor pentru cantităţi mari de de impermeabile promotionale econimice.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret impermeabile personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de impermeabile personalizate? Doriti sa comandati impermeabile personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.