Carabiniere personalizate

Producem carabiniere cu funcţii incorporate care pot fi de folos în viaţa de zi cu zi. In domeniul afacerilor, grupuri şi organizaţii aceste carabiniere cu forme noi pot fi instrumente de marketing. Totdată fabricăm carabiniere de forme personalizate. Aceste carabiniere personalizate se pot fabrica în dimensiuni care se potrivesc la aproape orice fel de produse: chei, rucsacuri, poșete sau chiar fermoare. De asemenea ele pot fi de foarte multe culori. Sunt fabricate din aluminiu, astfel aceste carabiniere sunt ușoare și funcționale.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse promotionale personalizate aici!

Când comandați carabiniere personalizate puteți alege intre personalizare prin serigrafie pe o parte sau pe două părți. Unele dintre aceste carabiniere pot fi personalizate şi prin gravare cu laser. Este o senzaţie nemaipomenită să expuneţi pe o parte a produselor numele companiei sau organizaţiei, respectiv adresa de web sau alte informaţii importante pe cealaltă parte.

Video prezentare carabiniere pesonalizate

Dacă ne împărtăşiţi detalii despre afacerea Dvs. putem evolua în producţia de carabiniere personalizate cu forme si funcţii noi cu nume, logo sau mesaj propriu pe ele. Până acum am realizat carabiniere cu mini lanternă, tip creion, set mini de instrumente, busolă și cuțit de buzunar. Luaţi în considerare piaţa ţintă şi selectaţi un model care se potriveste stilului de viaţă.

Aceste carabiniere sunt cadouri promotionale excelente la târguri şi expoziţii, dar şi la birou sau magazin. Nu contează de ce natură este afacerea Dvs., va exista o carabinieră potrivită pentru firma Dvs. .

Carabiniere personalizate gravate cu laser

carabiniere gravate cu laserMai mult loc pentru logo sau text pe acesasta carabiniera pentru breloc. Este gravată cu laser pe două părţi.

Carabiniere promotionale pentru breloc

carabiniere pentru brelocAceastă carabinieră pentru breloc este un cadou promotional perfect. Costul redus redă valoarea mare. Disponibil în mai multe culori şi cu gravare laser.

Carabiniere personalizate cu blocare automată

carabiniere cu blocare automataAceasta carabiniera clip are încorporat un lacăt cu blocare automată. Puteţi seta parola singur. Disponibil în multe alte culori.

Carabiniere promotionale in diferite forme

carabiniere in diferite formeCarabinierele in formă de inimă pentru breloc sunt carabiniere create personalizat pentru organizaţii non-profit. Disponibil in culori şi dimensiuni diferite. Se pot imprima cu logo.

Carabiniere personalizate cu lanterna LED

carabiniere cu lanterna LEDLuminozitate maximă cu o lanternă led indorporată. Desponibil în multe culori. Se pot personaliza cu gravare laser.

Carabiniere promotionale pentru breloc cu snur

carabiniere breloc snurCu adăugarea unui şnur funcţional de material rezistent la carabienierele existente veţi avea un accesoriu functional pentru orice fel de eveniment.

Informatii carabiniere personalizate

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse promotionale personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de carabiniere promotionale personalizate? Doriti sa comandati carabiniere promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.