Calendare Advent personalizate

Calendare Advent personalizate la comandă ca materiale promoționale

În fiecare an, înainte de Crăciun, proprietarii afacerilor doresc să mulțumească clienților și partenerilor de afaceri colaborarea de succes a întregului an. Astfel sunt în căutarea de cadouri promoționale adecvate, care pot fi de asemenea elemente de promovare potrivite ocaziei, și este garantat că ajunge în fiecare casă. Şi Dvs. Vă aflaţi în această situaţie? Aceste calendare Advent personalizate rezolvă problema Dvs.! Aceste calendare Advent personalizate sunt materiale promotionale în special pentru părinții care apreciaza acest cadou interesant pentru copiii lor. Cu ajutorul calendarelor de Advent personalizate puteți face publicitate firmei sau produsului dvs., puteți crește gradul de conștientizare de brandului.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret dulciuri promotionale aici!

Calendare de Advent personalizate mini

Aceste calendare de Advent personalizate mini promotionale sunt cadori corporate perfecte pentru clientii dumneavoastra sau partenerii de afaceri în perioada înaintea Crăciunului. Prețul de calendare de Advent personalizate mini se calculeaza pe bază de cantitatea comandată, imprimare și data solicitată de livrare.

Calendare advent personalizate

 • Comanda minima: 100 bucati /tip
 • Greutate: 50g (24 bucăți într-o cutie)
 • Dimensiuni: 197x284x10mm (sau la comandă)
 • Ciocolata de lapte sau ciocolată neagră
 • Personalizare ambalaj: conform cerinţelor Dvs.
 •  Pret: oferta de pret calendare advent personalizate aici!

Calendare de Advent personalizate publicitare standard

Aceste calendare de Advent personalizate publicitare standard sunt cadouri promotionale potrivite pentru clienți și parteneri de afaceri în jur de Crăciun. Aceste cadouri promotionale dulci în formă de calendar Advent vor fi cu siguranță eficiente. Prețul de calendare de Advent personalizate standard se calculează pe bază de cantitatea comandată, imprimare și data solicitată de livrare.

Calendare advent promotionale

 • Comanda minima: 100 bucati /tip
 • Greutate: 50g (24 bucăți într-o cutie)
 • Dimensiuni: 250x345x10mm (sau la comandă)
 • Ciocolata de lapte sau ciocolată neagră
 • Personalizare ambalaj: conform cerinţelor Dvs.
 •  Pret: oferta de pret calendare advent personalizate aici!

Calendare de Advent personalizate promotionale premium

Aceste calendare de Advent personalizate promotionale premium sunt cadouri perfecte pentru clientii dumneavoastra si partenerii de afaceri pe parcursul perioadei de Craciun. Calendarele de Advent personalizate promotionale premium se pot imprima cu logo propriu sau alte elemente grafice dorite. Ciocolata din calendare de Advent personalizate promotionale premium pot fi ambalate indivicual în folii de aluminiu în argintii sau aurii. Prețul de calendare de Advent premium mini se calculează pe bază de cantitatea comandată, imprimare și data solicitată de livrare.

Calendare advent publicitareComanda minima: 100 bucati /tip

 • Greutate: 50g / 120 g / cutie (24 bucăți într-o cutie)
 • Dimensiuni: 269x372x11mm (sau la comandă)
 • Bomboane de ciocolată ambalate individual în folii de aluminiu argintii sau aurii
 • Ciocolata de lapte sau ciocolată neagră
 • Personalizare ambalaj: conform cerinţelor Dvs.
 •  Pret: oferta de pret calendare advent personalizate aici!

Calendare de Advent personalizate la comandă

Ciocolata de calitate calendare advent personalizateCiocolata folosită pentru producția calendarelor de Advent personalizate de promovare este compus numai din cacao de calitate excelentă, produsă de către Barry Callebaut, unul dintre liderii mondiali în rândul producătorilor de cacao și ciocolată. Compania are fabrici în întreaga lume și este o garanție a calității. Pentru calendare Advent promotionale puteți alege ciocolata neagră sau ciocolată de lapte.

Imprimare calendare de Advent personalizate

Ambalajul calendarelor de Advent este cutie de carton care poate avea diferite dimensiuni la cerere, și totodată se poate imprima cu orice doriți Dvs. Imprimarea pe aceste ambalaje de calendare Advent personalizate se realizează de obicei cu tipar digital.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret dulciuri promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de dulciuri promotionale personalizate? Doriti sa comandati dulciuri promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.