Moristi personalizate

Oferim o gamă largă de moristi personalizate la prețuri en-gros foarte competitive, care sunt gata pregătite pentru a se imprima logo-ul firmei Dvs. pe ele pentru ca Dvs. să aveți un cadou promotional distinct, de mare vizibilitate și de neuitat la orice eveniment. Ele sunt disponibile într-o gamă variată de culori, dimensiuni, și forme, la gustul fiecărei client. Mai mult decât atât ele sunt fabricate din materiale de plastic ecologice cu caracteristici de asamblare și dezasamblare. Aveți de asemenea posibilitatea de a alege numărul de frunze.

Mai multe informatii si comanda moristi promotionale aici!

Acum consultați lista de mai jos, care conține câteva modele de moristi de plastic, şi aşteptăm să ne contactaţi pentru mai multe detalii cu o cerere de ofertă.

Moristi personalizate promotionaleMoristi personalizate promotionale

Plasați logo pe frunzele acestei moristi de 5 frunze și oferiți cadou. Copii vor împrăștia mesajuk Dvs. publicitar.

Morisca cu logoMoristi personalizate branduite

Un produs simplu cu culori asortate! Această morisca sub formă de floarea soarelui imprimată cu marca Dvs. este excelentă pentru decoraţie şi în mod sigur va auri împrejurimea.

Morisca personalizataMoristi personalizate publicitare

Lărgiţi vizibilitatea mărcii cu ajutorul acestei moristi metalice care va atrage atenţia tuturor privirilor la logo-ul Dvs.!

Moristi branduiteMoristi personalizate imprimate

Îmbunătățiți imeaginea companiei dumneavoastră oferind clienților cadou morisca imprimată cu culorile drapelului național, arătând astfel patriotismul față de națiune!

Moristi personalizate cu logoMoristi personalizate cu logo

Puneţi logo-ul pe această moriscă rafinată personalizată, care simbolizează faptul că afacerea dumneavoastră se va rula non-stop ca o roată!

Moristi personalizate inscriptionateMoristi personalizate inscriptionate

Această morisca specială sub formă rotundă de minge, cu o păpușă mică este foarte popular în rândul tinerilor. Mulți dintre ei le folosesc pentru cadou de aniversare zi de naștere.

Moristi personalizate reclamaMoristi personalizate reclama

Rămâne la alegerea Dvs. proiectarea designului acestei moristi simple. Bineînțeles Vă vom ajuta cu idei de promoție în cazul în care solicitați ajutor.

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de moristi promotionale personalizate? Doriti sa comandati moristi personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.