Clepsidre branduite din plastic

Clepsidre branduite inscriptionate

Aceste  clepsidre branduite fabricate din plastic durabil sunt disponibile cu timpul măsurat variabil între 8 si 180 secunde (altele nu sunt disponibile). Sunt materiale promotionale excepţionale pentru jocuri, promoţii sau control de timp pentru mici sarcini.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret clepsidre personalizate aici!

Aceste clepsidre branduite sin plastic sunt disponibile neimprimate sau cu inscriptionari personalizate cu grafica Dvs. (logo, nume marcă sau grafică mică) direct pe corpul sau pe cele două capete a clepsidrei. Culorile și dimensiunile pentru întreaga clepsidră plastic inscriptionata este decizia Dvs. La comenzi mari aveti posibilitatea de a alege si culoare nisipului.

Clepsidre branduite pentru ou

Clepsidre plastic personalizate

Clepsidre branduite formă de inimă

Clepsidre personalizate plastic

Clepsidre branduite la comanda cu disc adeziv

Clepsidre la comanda

 

Clepsidre branduite formă hexagonală

Clepsidre cadou promotional

Clepsidre branduite plastic rotunde

Clepsidre obiecte promotionale

 

 

 

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de clepsidre personalizate? Doriti sa comandati clepsidre personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.