Lavete microfibră promo pentru ochelari

Cel mai simplu mod de a păstra ochelarii curaţi şi pentru a minimiza riscul de zgâriere este de a curăţa ochelarii cu lavete din microfibră. Lavetele din microfibră promoţionale pentru ochelari sunt alegerea perfectă pentru că sunt moi fără scame, fără alte particule care pot zgâria ochelarii. Nu folosiţi niciodată hârtie sau produse care ar putea avea conţinut de lemn şi fibre mici, pentru ca riscati sa zgâriati ochelarii.

Lavete ochelari personalizate   Lavete cu logo din microfibre

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret lavete microfibra promotionale aici!

Lavetele din microfibră pentru ochelari produse de noi sunt alegerea perfectă, deoarece sunt alcătuite din fire foarte fine de poliester şi poliamidă (nylon), care sunt combinaţi să formeze un singur fir. Cu o simpla imprimare personalizată pe lavetele din microfibră pentru ochelari, obtineti o modalitate foarte bună de a promova afacerea, clubul sau grupul Dvs. Ele sunt cadouri promoţionale ideale la târguri, evenimente, sau chiar în magazinul Dvs.

lavete promotionale ochelariLavete microfibră promo pentru lentile ochelari

Material: Microfibră – Amestec perfect de poliester, poliamidă sau nailon
Dimensiune: În orice dimensiuni sunt disponibile
Greutate: 170G, 180G, 190G, 200G, 210G, 220G, 240G/m2
Formă: pătrată sau dreptunghiulară
Spatiu de imprimare: până la margine
Culori: Orice culoare
Metodă de imprimare disponibilă: imprimare prin transfer de căldură, imprimare de mătase, ştanţare logo, ambutisare cu aur, placare de argint
Ambalare: Individual într-un plic din PVC, individual într-o pungă OPP sau peste 100 buc într-o polybag
Cu ajutorul nostru, veţi putea avea lavete promoţionale imprimate pentru ochelari la cel mai bun preţ.

lavete ochelari personalizateLavete promo microfibră pentru curatare lentile

Lavete microfibra pentru ochelari imprimate prin transfer de căldură 15 x 15 cm sunt disponibile in diferite stiluri şi forme.
Cantitatea minimă pentru comandă 2000 buc.
Preţul unitar este de la 0.29USD/buc. până la 0.99USD/buc.
Fiecare variantă posibilă şi preţul produsului dorit vor depinde de cantitate / dimensiune / stil şi pot include reduceri aplicabile. Vă rugăm să ne contactati pentru o oferta exactă.

Lavete din microfibreComanda, mai multe informatii si oferta de pret lavete microfibra promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de lavete microfibra promotionale personalizate? Doriti sa comandati lavete microfibra promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.