Papuci imprimati

Papuci imprimati personalizati

Ajutăm clienţii noştri cu producerea acestor papuci comozi cu tălpi uşoare, ca să facă ca clienţii lor să se simtă ca acasă. Aceste papuci personalizati sunt fabricate din bumbac de calitate sau pluş si sunt disponibile pentru mai multe varietăţi de buget.

Comanda papuci promotionali personalizati aici!

Aceşti papuci imprimati personalizati potrivite pentru clienţi de hotel, clienţi spa care au posibilitatea de a citi mesajul Dvs. chir timp ce se deplaseayă către baie. Nu există cadou sau idee promotionala mai bună pentru a reaminti numele în creierul clientului decât aceste papuci personalizati din bumbac. Avem papuci open toe plane cu degetele deschise ;i papuci plane cu degetele închise pentru promovarea numelui Dvs. de marcă şi imprimare logo. Creaţi identitatea afacerii Dvs. cu papuci imprimati personalizati de diferite mărimi şi culori.

Alegeţi pentru hotelul, staţiunea balneară sau salonul de frumuseţe dintre aceşti papuci imprimati personalizati pentru comfortul clienţilor Dvs. şi conştientizarea mărcii.

Papuci imprimati din pluş

Papuci personalizati imprimati

Papuci imprimati promotionali bumbac închişi

Papuci promotionali bumbac

Papuci imprimati deschişi imprimati

Papuci imprimati personalizati

 

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de papuci personalizati? Doriti sa comandati papuci personalizati? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.