Producator papuci si slapi promotionali

Producator papuci si slapi promotionali la comanda

Producaor papuci slapi promotionaliAşa cum se ştie, papucii care în această perioadă sunt în prezent disponibile în comerţ, sunt realizate prin folosirea unei spume unice de material plastic în care este conectat o parte superioară. Partea superioară este o bandă de plastic intersectată care este ataşat tălpii în partea de interior.

Comanda papuci promotionali personalizati aici!

Furnizor papuci personalizatiProcesul de productie papuci se realzează prin ştanţarea celor două elemente din material sintetic, apoi se continuiă cu tăierea acelui loc pe talpă unde se ataşează partea de sus, iar în final asamblarea celor două părţi.

Există mai multe metode prin care se pot personaliza papuci promotionali cu logo, cum ari fi imprimare, brodirie dirijată de computer, şi etichetă lipită. Aveţi posibilitatea de a alege dintre aceste metode pentru ca logo-ul si marca să fie la vizibilitate maximă pe papuci.

Producator slapi personalizatiFurnizor papuci personalizati la pret de producator papuci

În scopul de a controla pe deplin calitatea papucilor, noi, ca producator profesionist de papuci suntem prezenţi la pregătirea plasticului şi bumbacului, care sunt principalele materii prime necesare pentru procesul de producţie, şi materialele nepotrivite le eliminăm cu stricteţe. Scopul nostru este produce papuci finisate excelent penrtru dumneavoastră. Cu ajutorul echipei bine gestionate, designeri şi lucrători cu experienţă, avem capacitatea de a produce 1000 de bucăţi de papuci pe zi, de înaltă calitate şi cu termen de livrare scurt.

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de papuci personalizati? Doriti sa comandati papuci personalizati? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.