Produse de igiena

Necesitatea produselor de igiena

În această perioadă de pandemie globală, sănătatea, siguranța și igiena sunt în continuare cele mai importante lucruri la care trebuie să fim atenți. Este foarte important să ne protejăm pe noi înșine și unii pe alții de virus, deci trebuie să respectăm distanțarea socială, să purtăm mască și să acordăm o atenție deosebită dezinfectării.

Ne place sau nu, aceste produse de igienă au devenit obligatorii și pe măsură ce s-au răspândit, s-a format nevoia unor forme mai frumoase și mai acceptabile.

Totodata firmele si-au dat seama ca aceste produse de igiena pot fi inscriptionate cu logo firma sau mesaje de publicitate, si se pot folosi ca si materiale promotionale personalizate.

Ne străduim să satisfacem această nevoie, motiv pentru care am creat această ofertă personalizabilă.

Produse de igiena promotionale

Dacă doriți altceva decât produsele de igienă enumerate mai jos, ne puteți contacta cu încredere, pentru că vom fi bucuroși să vă oferim exact ceea ce doriți.

Produse generale Covid-19 

 Masca protectie respiratorie 3 straturi

Masti de fata personalizate

Masti respiratorii personalizate logo

Alte produse de igiena pesonalizate

Saculet bumbac trusa igiena personala

Produse de igiena la comanda

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret produse de iginea promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de produse de igiena promotionale personalizate? Doriti sa comandati produse de igiena promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.