Snururi legitimatie retractabile

Aceste snururi legitimatie retractabile, altfel spus insigne promotionale cu bobine retractabile, joacă un prim rol în reputație. Alegeți din gama variată de agatatoare promotionale de insigne pentru a reflecta imaginea comapniei Dvs. Sunt o mulțime de tipuri de agatatoare de insigne din care puteți alege. În mod sigur este una între ele care se potrivește cu imaginea comapniei Dvs.

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Snururi legitimatie retractabile promotionale

Aceste agatatoare insigne sunt retractabile după ce şirul a fost tras afară de pe rolă. Pentru rola retractabilă se poate alege dintr/o gamă extinsă de atașamente, cum ar fi snururi insinge, clipsuri insigne, brelocuri, carlige pivotante, carlige, șuruburi fixatoare, și altele. Aceste agatatoare de insigne retractabile sau insigne promotionale cu bobine retractabile sunt extraordinare pentru purtarea de insigne de identificare cu nume, chei, sticluțe de parfum, deschizătoarele barmanului și alte unelte mici.

Oferim cea mai gama cea mai variată de agatatoare insigne promotionale. Este disponibila imprimare simplă sau full color digitată pentru toate tipurile de agatatoare insigne. Acestea sunt perfecte pentru purtarea cardurilor de identificare la punctele de intrare electronice de siguranță: restaurante, card securitate, numerar, card casino, și am enumerat doar câteva din cele mii de posibilități de folosire a agatatoarelor de insigne și carduri.

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Snururi legitimatie retractabile personalizate

…clic pe poze pentru mai multe modele snururi legitiatie retractabile promotionale…

Snururi imprimate retractabile   Clipsuri retractabile

Clipsuri promotionale retractabile  Clipsuri retractabile promotionale

Mai multe informatii si comanda retractabile promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de retractabile promotionale personalizate? Doriti sa comandati retractabile personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.