Pungi plastic personalizate

Pungile plastic personalizate sunt o modalitate foarte bună de a promova compania dumneavoastra, de asemenea, le puteti oferi în același timp clienților dvs., prietenilor, angajațilori, care le vor folosi cu adevărat și le vor indragii.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret sacose promotionale aici!

Pungi plastic personalizate

Pungi plastic personalizatePungile noastre promotionale sunt foarte bune pentru cumparaturi la întâlniri, magazine de vânzare cu amănuntul, târguri și sărbători. Pungile promotionale sunt elemente perfecte prin care o organizatie se poate implica in comunitatea dumneavoastra. Culori îndrăznețe și desene sau modele elegante sunt disponibile aici pe site-ul nostru. Și dacă nu puteți găsi stilul de care aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon.

Pungi plastic personalizate cu logo-ul firmei

Pungi plastic personalizate cu logo-ul firmeiSunt produsele noastre cele mai cautate. Usor personalizate, de efect si cu maner intarit.

Material: PA/NY (plastic)
Dimensiune: 45 * 30cm
Comanda minima: 5000 buc

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Pungi plastic personalizate cu maner

Pungi plastic personalizate cu manerCu aceasta punga plastic cu maner logo-ul tau va iesi in evidenta, fiind usor de remarcat. Este o punga plastic cu maner, care va consolida brandul și recunoașterea in societățe. Ideal pentru: magazine de vânzare cu amănuntul, expozitii, mall-uri.

Material: PA / NY (plastic)
Dimensiune: 55 * 38 * 11cm
Comanda minima: 5000 buc

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Pungi plastic promotionale

Pungi plastic personalizateAceasta punga plastic personalizata îndeplinește standardele testelor de toxicitate non-toxice sau a standardelor scăzută de protecție a mediului. Acesta este un element de promovare utilizate pe scară largă în ambalaj de cadouri, produse alimentare, jucării, papetărie, cosmetice, obiecte de artizanat, etc

Material: PVC
Dimensiune: 30 * 20 * 10 cm
Comanda minima: 3000 buc

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Pungi plastic promo

Aceste pungi plastic promo transparente se potrivesc cel mai bine cu cadouri, sampon, băuturi, pantofi si haine. Acestea sunt prietenoase cu mediul, in tendinte actuale, si cu o calitate superioara. Sunt disponibile si alte culori și forme .

Material: PVC
Dimensiune: 30 * 20 * 7cm
Comanda minima: 3000 buc

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret sacose promotionale aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de sacose promotionale personalizate? Doriti sa comandati sacose promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.