Servetele inscriptionate

Servetele inscriptionate personalizate

Cele mai vândute servetele hartie sunt acele servetele hartie personalizate care Vă ajută în campaniile publicitare în aproape orice împrejurimi! Aceste servetele inscriptionate personalizate pot fi folosite şi sunt foarte eficiente în restaurante, baruri, hoteluri, la picnic, şi aşa mai departe.

Comanda servetele promotionale aici!

Pe o parte sau pe ambele părţi de servetele inscriptionate personalizate la comanda poate fi imprimat orice brand, marca, logo sau altă grafică, care apoi se poate împărţi în cantitate mare la publicul Dvs. ţintă. Cât mai multe servetele hartie imprimata îmărţiţi, cu atât mai multă şansă aveţi ca aceste vor fi văzute de clienţii potenţiali. Aceste servetele inscriptionate cu logo sunt disponibile în diverse cantităţi, culori şi sitluri.

Servetele inscriptionate simple

Servetele hartie simple personalizate

Servetele inscriptionate colorate personalizate

Servetele hartie colorate personalizate

Servetele inscriptionate la comanda

Servetele inscriptionate la comanda

Servetele inscriptionate personalizate cu logo

Servetele inscriptionate personalizate cu logo

 

 

 

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de servetele personalizate? Doriti sa comandati servetele personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: modelul produsului dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte, rapid.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.