Bannere promotionale

Bannere publicitareBannere promotionale la comanda

Notiunea banner este folosit pentru un steag sau alt tip de material care poartă un simbol, un logo, slogan sau alt mesaj. Manufactura de banner este o artă antică.

În zilele de azi, bannerul este o cale puternică, dar economică de a atrage atenţie asupra afacerii, proiectului sau unui eveniment special. Cu un banner realizat în atelierele noastre puteţi dobândi mii de vizitatori calificaţi.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

În cazul în care doriţi un banner personalizat, noi Vă putem fabrica la comandă. Aceste steaguri bannere promotionale sunt personalizate cu ajutorul unui sau mai multor metode de producție enumerate mai jos:

  1. SERIGRAFIE
  2. IMPRIMARE DIGITALĂ
  3. APLICARE FOLIE

Informatii bannere promotionale

…clic pe poze pentru mai multe informatii bannere promotionale…

Bannere inscriptionate Bannere retractabile promotionale   X banner publicitar

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de steaguri personalizate? Doriti sa comandati steaguri personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.