Producator steaguri

Pret de producator steaguri

Reprezentam producator steaguri din China, care in atelierele echipate modern fabrică steaguri folosind patru metode – cu maşină de cusut (appliqué), serigrafie (imprimare colorată), imprimare digitală și broderie. În unele cazuri, în funcție de preferințele clientului, se imprimă digital o bucată mică de material, pentru a crea o insignă, cea ce este folositor și rentabil pentru producția de creste, blazoane şi alte lucrări complicate. Apoi aceste insigne sunt cusute cu metoda appliqué pe baza steagului.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

Reprezentant producator steaguri

Toate steagurile produse de producator steaguri pe care reprezentam, sunt compuse din componente de înaltă calitate şi sunt tivite roată peste tot. Cele mai multe steaguri sunt de obicei finisate cu un cap puternic cu funie poliester sau comutare din lemn în capete, sau clipsuri gata să zboară, în funcţie de specificaţiile clientului. Steagurile pot fi finisate cu mâneca pentru un pol, capse alamă sau clipsuri inglefield.

Toate steagurile sunt imprimate în mod tradiţional cu „imagine oglindă”, adică imaginea se poate citi corect în partea din faţă şi în oglindă perfectă pe verso. Dar de asemenea fabricăm şi steaguri cu două feţe (citire corectă pe ambele părţi), cu o barieră de lumină interlinie, pe baza cererii clientului.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

SERIGRAFIE – producator steaguri

Producator steagPasul 1: Graficienii adaptează documentul şi artwork-ul Dvs. în aşa fel ca să se potrivească cu metoda de producţie.

Film – producator steaguri

Producator steaguriPasul 2: Ecranele sunt filmate folosind technologia cea mai recentă. Cel mai mare dimensiune de ecran este de peste 20m².

Culori – producator steaguri

Producator bannerPasul 3: Culorile sunt mixate în departament automatic.

Imprimare- producator steaguri

Producator bannerePasul 4: Imprimarea – Patru maşini de imprimare produc comanda Dvs. cu cea mai mare precizie şi rapiditate posibilă.

Fixare – producator steaguri

Furnizor steaguriPasul 5: Fixare termică – după imprimare culoriel sunt fixate la temperaturi înalte pentru ca culorile sa fie strălucitoare şi pentru asigurarea durabilităţii vibraţiei în orice stare atmosferică.

IMPRIMARE DIGITALĂ – producator steaguri

Producator steaguri personalizateOptiunea 1: PVC-ul moale este imprimat cu o tehcnică de rezoluţie mare la lățime de 5 metri, cea ce asigură reproducere de culori excelentă.

Rezolutie mare – producator steaguri

Producator steaguri promotionaleOptiunea 2: Imprimarea digitală pe textil permite, la costuri reduse, producția unui singur produs.

 

 

 

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret steaguri personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de steaguri personalizate? Doriti sa comandati steaguri personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.