Accesorii lanyard promotional

Accesorii lanyard promotional conform solicitarii Dvs.

Nici un lanyard promotional nu este lanyard adevărat fără a avea un accesoriu în locul şi capetele libere din tesatura terminate.

Comanda lanyard promotional aici!

Snururile fabricate de noi sunt disponibile cu o gamă largă de accesorii diferite pentru lanyard-uri promotionale pentru orice fel de situaţii şi se pot folosi pentru o varietate foarte mare de funcţii. Suntem convinsi că veţi găsi accesoriul potrivit pentru cea ce vă este necesar: de la păstrarea cardurilor de identificare, telefoane mobile până la flacoane de apă sau USB flash drive, tigari electronice sau desfăcător încorporat de sticlă sau compas.

Fiecare lanyard promotional poate fi echipate cu clip, pauză de siguranţă, eliberare de cataramă pentru o taxă extrem de mică.

Dacă nu găsiţi aici cea ce căutaţi Vă rugăm să ne aduceţi la cunoştinţă – dacă este posibil trimiteți-ne o poză, şi noi Vă facem rost de ele.

Accesorii metalice lanyard promotional

accesorii lanyard promotional

Accesorii plastic lanyard promotional

Accesorii snururi personalizate

Comanda snururi textile personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de snururi textile lanyard promotionale personalizate? Doriti sa comandati snururi textile lanyard promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.