Snururi textile promotionale

Snururi inscriptionate personalizateAceste snururi textile personalizate utile, folosite zilnic şi la preţuri reduse sunt o modalitate foarte bună de a purta marca sau mesajul Dvs. Avem multe feluri de snururi textile personalizate populare, dintre care puteţi alege în funcţie de preţ, material sau accesorii hardware. Calitatea imprimării este de clasă superioară şi preţurile sunt foarte competitive.

Comanda snururi textile promotionale aici!

Snururi textile promotionale la comanda

Metodele de inscriptionare sunt transfer termic şi serigrafie. Cele mai ieftine snururi imprimate sunt cele imprimate cu transfer termic 3/8″ snur şiret gât şi snururi persionalizate de 5/8″. Snururile nylon şi 100% bumbac sunt serigrafiate pe o parte sau pe cele două, disponibile în dimensiunile populare de 3/8″ şi 3/4″ lăţime. Snururile logo lanyards sunt de 3/4″ lăţime şi se inscriptionează prin transfer termic în culori multiple pe o parte sau pe cele două părţi. Toate snururile personalizate se predau cu accesorii alese de Dvs.: inel-o, cârlig snap sau clip bulldog. Opţional sunt disponibile şi conecţiuni de siguranţă în dimensiuni de 3/8″, 5/8″ şi 3/4″ pentru snururi.

Comanda snururi textile promotionale aici!

 

Snururi textile promotionale personalizate

Preţul (transport gratuit) de mai jos include inscriptionare la 1 culoare, aceste prețuri sunt prețuri de referință pentru snururi inscriptionate. Dacă aveți orice preferință contactați-ne

Comanda snururi textile personalizate aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de snururi textile lanyard promotionale personalizate? Doriti sa comandati snururi textile lanyard promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.